MailPlus eCom Enterprise

online marketingcampagnes voor webwinkeliers

MailPlus eCom Enterprise is de meest uitgebreide e-mail marketing tool voor e-commerce. Hiermee kun jij, op eenvoudige wijze, complete online marketingcampagnes inrichten bovenop de 5 standaard eCom Business campagnes. Zonder technische kennis kun je aan de slag, waardoor je snel kunt schakelen.

Het rendement in de webshop wordt hoger door de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon te versturen. Dit maakt de aanbieding relevanter waardoor de impact op de ontvanger groter wordt. Dit leidt tot meer interactie, verrijking van klantprofielen en meer omzet. eCom Enterprise maakt dit allemaal mogelijk.

Functionaliteiten eCom Enterprise

Standaard functionaliteiten MailPlus eCom Business
Wanneer je kiest voor MailPlus eCom Enterprise krijg je automatisch alle functionaliteiten van MailPlus eCom Business. Contact-, product- en ordersynchronisatie en het beheer hiervan, berichten opstellen, berichten versturen, resultaten analyseren en 5 kant-en-klare campagnes. Enterprise voegt hier meer integratiemogelijkheden aan toe. Maar ook dynamische content en oneindige mogelijkheden voor event driven campagnes. 

Multisysteem integraties
MailPlus eCom Enterprise biedt naast de koppeling met het CMS van de webshop nog meer koppelingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het kassasysteem zodat van zowel de webshop als van de fysieke winkels contacten gesynchroniseerd (en ontdubbeld) in jouw MailPlus account. Daarbij wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen online klanten en offline klanten en hun aankopen.

Dynamische content en (event driven) campagnes
Maak gebruik van de data die je van jouw klanten heeft en maak nieuwsbrieven en aanbiedingen op maat, bijvoorbeeld op basis van aankoopgedrag (merken, producten en productcategorieën) of aangegeven interesses in het klantenprofiel. Maar ook allerlei andere ‘events’ kunnen triggers zijn om bepaalde campagnes te starten voor gesegmenteerde en geselecteerde doelgroepen. Denk aan Vader- en Moederdag, Pasen, de zomervakantie, het WK voetbal, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw en ga zo maar door.

Start ook met MailPlus eCom Enterprise

Ontdek in ruim 1 minuut de kracht van MailPlus eCom Enterprise.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt? Vraag dan een gratis demo of een vrijblijvende offerte aan of probeer MailPlus 30 dagen gratis.

Welke software is geschikt voor jou?

Welke software is geschikt voor jou?

Wij helpen je graag bij de selectie van de juiste email marketing software. 

Sparsessie aanvragen

Klanten over ons

Eddy van Heel  van Foto-declaratie app

Voor ons als ondernemers fijn dat we geen omkijken meer naar de bonnen hebben, én voor de administratie scheelt het aanzienlijk in tijd! Een win-win situatie

Eddy van Heel
Foto-declaratie app
Review van Foto declaratie-app over Foto-declaratie app

Certificeringen