MailPlus eCom Business

nieuwsbrieven en actie- mailings voor webwinkeliers

Met eCom Business maak en verstuur jij binnen 10 minuten een nieuwsbrief naar jouw klanten. Daarnaast biedt eCom Business heldere rapportages en 5 standaard kant-en-klare automatische campagnes die je kunt inzetten om conversies te verhogen en klanten te binden. Door eCom Business te koppelen met het CMS van jouw webshop worden contacten, producten en orderhistorie automatisch gesynchroniseerd.

Twee verschillende versies

MailPlus eCom Business is de basisversie. MailPlus eCom Enterprise voegt hier extra functies aan toe, waarmee de basisversie uitbreidbaar is tot multi channel marketing automation. Wij bieden de mogelijkheid te starten met de basisversie en te groeien wanneer jij dat wilt.

Functionaliteiten MailPlus eCom Business

Contact-, Product- en Ordersynchronisatie
Met de standaard MailPlus connector voor Magento of een REST API koppeling met jouw webshop, synchroniseert je al jouw contact-, product- en ordergegevens naar het MailPlus account. Zo heb je de beschikking over al jouw klanten in MailPlus en andersom worden bounces, verrijkte profielen en afmeldingen weer netjes gesynchroniseerd naar de webshop, zodat ook daar de juiste en up-to-date informatie wordt vastgelegd bij klanten. Je beschikt dus altijd over de meest actuele gegevens in MailPlus én de webshop.

Binnen 10 minuten nieuwsbrieven opstellen en versturen
Omdat door de automatische koppeling met jouw webshop alle producten beschikbaar zijn in jouw MailPlus account, stel je binnen een handomdraai een volledige nieuwsbrief op met de producten die je uit jouw webshop wilt aanbieden aan klanten en prospects. Alle productbeschrijvingen, afbeeldingen, ratings, prijzen en kortingen staan namelijk direct klaar in de nieuwsbrief als je een product hebt geselecteerd uit de productcatalogus in MailPlus. Uiteraard kun je in de nieuwsbrief nog teksten aanpassen, een afbeelding vervangen en experimenteren met de call to action in de bestelbutton.

Kant-en-klare automatische e-mail campagnes
Naast de mogelijkheden voor het opstellen en versturen van eigen nieuwsbrieven en actiemailings, biedt MailPlus webwinkeliers ook standaard de mogelijkheid om 5 kant-en-klare automatische e-mailcampagnes in te zetten. Deze campagnes zet je met een simpele klik aan in het MailPlus account, werken direct en dragen bij aan loyale klanten en meer omzet:

  • Welkomstcampagne 
  • Verlaten winkelwagencampagne 
  • Product review-campagne 
  • Verjaardagscampagne 
  • Win-backcampagne 

Heldere rapportages
De uitgebreide rapportages van MailPlus eCom Business stellen je in staat jouw e-mail marketingactiviteiten steeds weer te verbeteren. Leer wat jouw klanten interesseert en maak de aanbiedingen steeds relevanter voor nog meer succes:

  • Mailingrapportage
  • Trendrapportage
  • Conversierapportage

Start ook met MailPlus eCom Business

Ontdek in ruim 1 minuut de kracht van MailPlus eCom Business.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt? Vraag dan een gratis demo of een vrijblijvende offerte aan of probeer MailPlus 30 dagen gratis.

Welke software is geschikt voor jou?

Welke software is geschikt voor jou?

Wij helpen je graag bij de selectie van de juiste email marketing software. 

Sparsessie aanvragen

Klanten over ons

Marcel Heijboer van Atkins

This case is smartly tackled on intrinsic needs, for which we promote our faithful followers in a natural way to convert towards a product purchase – both online as well as offline in our store.

Marcel Heijboer
Atkins
Review van Atkins over Atkins

Certificeringen