Duplicate of MailPlus Feedback

Plus online formulieren, enquêtes en polls

Productbrochure

Alle functies van de MailPlus oplossingen op een rij.

Productbrochure

Bekijk de brochure

MailPlus Feedback geeft uw organisatie meer communicatiekracht door de toevoeging van responsmodules naast de basis functionaliteiten die MailPlus Mailer te bieden heeft. De responsmodules geven u de mogelijkheid feedback te ontvangen van uw relaties door middel van online formulieren, enquêtes en polls. Deze kunt u eenvoudig zelf opstellen en beschikbaar stellen in MailPlus of integreren binnen uw eigen website. Ideaal ter versterking van uw after sales of customer service. Een koppeling met uw CRM behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Functionaliteiten Feedback

Standaard functionaliteiten MailPlus Mailer
Wanneer u kiest voor MailPlus Feedback krijgt u tevens de
beschikking over alle functionaliteiten van MailPlus Mailer. Kort samengevat: contacten beheren, berichten opstellen, berichten versturen en resultaten analyseren. Daaraan toegevoegd ontvangt u de verschillende responsmodules voor feedback.

Online formulieren, enquêtes en polls
Met de responsmodules vergroot u de interactie met uw doelgroep door feedback. Dit biedt u de mogelijkheid klantgegevens te verrijken om uw communicatie nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van uw relaties. Headlines:

  • Eenvoudig formulieren, enquêtes en polls opstellen
  • Gemakkelijk te integreren binnen uw website
  • Gegevens vooraf invullen zorgt voor meer conversie
  • Realtime rapportages, ook in PDF beschikbaar 
  • Bevestigingen per e-mail met statistieken
  • Slimme Form Editor bespaart veel tijd
  • Exportmogelijkheden (o.a. Excel)

Start vandaag nog met MailPlus

MailPlus Feedback is zowel beschikbaar voor uw vaste communicatie als voor een enkele campagne, zoals een klanttevredenheidsonderzoek. Wij kunnen MailPlus specifiek voor uw campagne inrichten en voor enkele maanden beschikbaar stellen. Aan u de keuze om de campagne zelfstandig uit te voeren of full service door Adwise te laten verzorgen. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Welke software is geschikt voor jou?

Welke software is geschikt voor jou?

Wij helpen je graag bij de selectie van de juiste email marketing software. 

Sparsessie aanvragen

Klanten over ons

Als allround marketing partner heeft Adwise zich keer op keer bewezen. Proactief meedenken en kennis op meerdere gebieden heeft geleid tot een zeer succesvolle en vruchtbare samenwerking!

Roman Bosch
Partly
Review van Partly over Partly

Certificeringen