Email marketing

Email marketing is veel meer dan het versturen van één of meerdere mailings. Op welke plekken van de customer journey moet je email marketing inzetten?Email marketing is heel breed, eigenlijk voor iedereen succesvol, mits het op een relevante manier wordt toegepast. Zo kan het bijdragen aan omzetgeneratie, loyaliteit, etc. Het gaat er vooral om dat je email marketing op de juiste manier inzet binnen je online marketing mix, waarbij je vooral kijkt naar het doel wat je wilt bereiken. Voor veel van deze doelen kan email marketing succesvol worden ingezet, maar vooral in samenhang met andere middelen die hetzelfde doel kunnen bereiken. Denk aan bereiken van een bepaald segment binnen je CRM doelgroep die je ook met online advertising (Retargeting, Custom Audience) kunt realiseren. Adwise heeft meer dan 10 jaar expertise binnen email marketing, werkt platform onafhankelijk (wie kiezen de best geschikte tool voor jouw doelen) en vooral: we zijn marketeers die altijd jouw case voorop stellen i.p.v. ons blindstaren op email marketing alleen. Verstuur nooit een nieuwsbrief om een nieuwsbrief te versturen. Onze belofte: we helpen je om het maximale succes uit email marketing te halen.

Over Adwise - Your Digital Brain

Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise biedt je de innovatiekracht, de Adwisdom, de mensen, het enthousiasme en de nuchtere mentaliteit die ervoor zorgt dat al je investeringen direct en geïntegreerd optellen voor je zakelijke ambities en dromen.

Goede keuzes zijn de sleutel tot digital succes! Wij helpen jullie de juiste keuzes maken. Het draait om jullie business ambities én jullie klant. De klantreis centraal en weten wat de touchpoints zijn. Wij geloven in het niet zoveel mogelijk geld uitgeven, maar slimmer te zijn en synergie op te zoeken.

Gerelateerde blog items

Email marketing succesvol inzetten?

Email marketing succesvol inzetten?

Wil je (meer) succes uit email marketing? Wij sparren graag vrijblijvend met je.

Sparsessie aanvragen

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL