Solliciteer nu
menu

Talent Acquisition Manager

Almelo / fulltime.

Wil jij een baan waarin jouw bijdrage ongekend is en waar jij je écht betekenisvol kunt inzetten en het verschil kunt maken als het gaat om het aantrekken en onboarden van nieuw (digital) talent? Waar je al je vrijheid, creativiteit en vernieuwende visie op het gebied van talent acquisition en employer branding in kwijt kunt en dit ook zelf kan gaan implementeren? Lees dan zéker even verder!

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

We zijn op zoek naar een Talent Acquisition Manager die het People & Culture team bij Adwise komt versterken. Iemand die een kei is in het verder op de kaart te zetten van Adwise als de beste werkgever, een verbinder is binnen de organisatie en zorgt dat nieuwe mensen een vette onboarding experience krijgen.

This is you

 • Je hebt een inspirerende en vernieuwende visie op talent acquisition en employer branding, deze kun je implementeren en zowel intern als extern goed overbrengen;
 • Je werkt zelfsturend en bent sterk in het proactief signaleren en oppakken van projecten;
 • Je bent ervaren in het verbinden en bewegen van mensen;
 • Je hebt een groot empatisch vermogen, je kan je goed verplaatsen in de doelgroep en andere stakeholders;
 • Ten slotte ben je sterk in het aanvoelen, omarmen en innoveren van cultuur binnen een organisatie.
Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. We geloven erin dat je met de juiste mindset alles kunt leren. Twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral doorlezen en verras ons!

Who you'll be working with

In de rol van Talent Acquisition Manager kun je echt het verschil maken in de manier waarop we nieuw talent aantrekken bij Adwise! Op basis van onze People & Culture visie manage en optimaliseer jij onze candidate journey. Jij bent ook de drijvende kracht achter de implementatie en realisatie hiervan. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Maar in nauwe samenwerking met de Hiring Managers binnen Adwise en de volgende teams:

1. Marketing- en Brand & Experience team: samen met hen zorg je ervoor dat ons employer brand versterkt wordt en marketing optimaal bijdraagt aan de werving en retentie van onze medewerkers.
2. Zusterorganisatie WisePeople: met het team van Recruitment Consultants hier werk je samen aan de invulling van specifieke vacatures en het optimaliseren van onze talent pools.
3. Experience Management: samen zorgen jullie dat we de kandidaten de beste experience kunnen bieden tijdens de hele candidate journey, van eerste contact tot het onboarding traject.
4. Learning & Development: dit team faciliteert in het snel en goed onboarden binnen onze organisatie. O.a. met een zeer volledig inwerktraject maar ook onze eigen Adwise bootcamp, waarbij nieuwe medewerkers zich de Adwise fundamentals snel eigen kunnen maken.

Who you truly are

Je bent super gepassioneerd in je vak. Dit maakt dat je bol staat van innovatieve en inspirerende ideeën en deze ook door kunt vertalen naar de praktijk. Zo zorg je dat (aanstormend) talent Adwise nóg beter weet te vinden!

Daarnaast ben je een echte verbinder en levend voorbeeld van persoonlijk leiderschap. Je bent in staat jezelf aan te sturen en doelen te realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten volledig te gebruiken. Door je empathisch vermogen ben je snel in staat om aan te voelen wat anderen nodig hebben en hierop te schakelen.

What you'll be doing

 • Van begin tot eind verantwoordelijk voor de visie, strategie en uitvoering van talent acquisition en employer branding binnen Adwise;
 • Toepassen van innovaties zoals AI in onze arbeidsmarktcommunicatie en processen;
 • De creatie en op de juiste manier vermarkten van vacatures;
 • Zorgen voor de juiste aanwezigheid van Adwise in verschillende touchpoints binnen de candidate journey, van campus recruitment tot communities en relevante platformen als LinkedIn;
 • Uitbouwen en optimaliseren van talentpools in samenwerking met WisePeople;
 • Verantwoordelijk voor de juiste data opbouw gedurende de hele recruitment en onboarding;
 • Realiseren en onderhouden van een “9+” onboarding ervaring;
 • En tot slot, voor alle dingen die we hier niet hebben genoemd: we zijn één team, dus zijn er andere creatieve ideeën, dan pakken we die samen op!

Je hebt alles tot je beschikking om er een succes van te maken. En wat er niet is maar wel gewenst is, faciliteren we voor je. Daarnaast word je geïnspireerd en gefaciliteerd met de nieuwste innovaties die we toepassen voor klanten als het gaat om recruitment en employer branding. Weet jij deze als eerste voor onszelf in te zetten waardoor we het inspirerende voorbeeld zijn voor onze klanten? Dit zorgt ervoor dat jij en wij over enkele jaren op het podium staan als voorloper op het gebied van talent acquisition. Help jij onze ambitie waar te maken?

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Adwise Digital Marketing traineeship

Je werkplek

Adwise traineeship marketing

Elke dag verse lunch

traineeship digital marketing

Yoga sessies

traineeship

Brainstormsessies

traineeship digital marketing Almelo

In-house bioscoop

Betaald traineeship Adwise

Feestjes en vrijdagmiddagborrels

Adwise

Onze foto- en filmstudio

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Solliciteer hier

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Marita

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Marita

Meer weten?

Marita kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23