Solliciteer nu
menu

Recruitment specialist

Almelo / contract.

  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Ben jij een Recruitment specialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin jij echt het verschil kan maken? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Recruitment specialist bij Adwise ben jij verantwoordelijk voor het vinden, enthousiasmeren en aannemen van nieuwe collega’s die onze opdrachtgevers digitaal op voorsprong zetten.

Jij weet impact te maken door een sterk netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden om daarmee zowel de groei van zowel onze interne organisatie als de aanvragen voor inhouse services bij onze opdrachtgevers optimaal te faciliteren. Je werkt hierin nauw samen met met je Recruitment collega’s van WisePeople en Adwise.


Wat jij gaat doen
Om nu en in de toekomst snel te kunnen voorzien in zowel structurele als tijdelijke/flexibele instroom werk je actief aan onze freelance-, kandidaten- & talentpools. Je legt continu nieuwe contacten - en onderhoudt deze - met de verschillende doelgroepen, van schoolverlaters tot zeer ervaren digital professionals. Daarbij speelt Campus Recruitment een belangrijke rol in jouw functie.

Je bent verantwoordelijk voor het kandidatenbestand, de communicatie, procedures en workflows met behulp van ons Applicant Tracking System (ATS). Je bent sterk in het beheer, denkt en werkt actief mee aan continue procesverbetering en een optimale candidate journey (candidate experience).

Je bent steeds op zoek naar innovatieve oplossingen om onze organisatie positief te positioneren en in contact te komen met de verschillende doelgroepen. Jij bent de persoon die met jouw passie en enthousiasme kandidaten weet te enthousiasmeren, te motiveren en te werven. Deze interessante kandidaten ga jij (deels) begeleiden bij hun introductie binnen de organisatie en je draagt bij aan een goede onboarding.

  You
  Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

  Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

  Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met recruitment en daarbij dus ook ervaring met de nieuwste en slimste (online) recruitment strategieën en middelen, waaronder recruitment marketing, campus recruitment en headhunting;
  • Je hebt ervaring met Applicant Tracking Systems (ATS) en recruitment tools;
  • Je hebt passie en enthousiasme en bent sterk in communicatie;
  • Je bent creatief, neemt initiatief (nieuwe ideeën) en je weet van aanpakken. Altijd doelgericht en met een plan;
  • Het is een pré wanneer je de digitale wereld (branchekennis) en bijbehorende functies kent. Het is mogelijk om deze kennis uit te breiden en/of op te doen door deel te nemen aan de trainingen van ons digital marketing traineeship.

  #workwithus!
  Ben jij te omschrijven als gedreven, innovatief, stressbestendig, zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen)?

  Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!
  Solliciteer nu op de vacature Recruitment Consultant en #workwithus!

  Us

  Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

  Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

  Meer over werken bij Adwise

  Solliciteer nu

  Op deze vacature.

  Meer weten? Neem contact op met Sanne
  
          
  
          
  Voornaam
  Achternaam
  Ongeldig e-mailadres
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Meer weten? Neem contact op met Sanne

  Hoe nu verder?

  Solliciteren is één.

  Solliciteer.

  Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

   

  Kennismaken. Is er een Adwise fit?

  Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

  Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

  Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

  Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

  Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

  Support Staff vacatures

  Do something you love and make an impact.

  • Alle categorieën
   • Support Staff
  • Alle locaties
   • Almelo
  • Dienstverband
   • fulltime
  Staat je vacature er niet tussen?

  Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

  Open sollicitatie
  Wil je geen vacature missen?

  Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

  Job alert instellen

  Meer weten?

  Elke kan je alles vertellen.

  Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

  Contact

  #1 Fullservice Digital Agency 2021