Solliciteer nu
menu

Projectmanagement assistent

Almelo / contract.

  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Als Projectmanagement assistent ben je dagelijks bezig met met meerdere projecten tegelijk bezig. Jij weet de planning tot in de puntjes te regelen en deze sluitend te krijgen; van het inboeken van projecten tot het inplannen van onze marketing specialisten. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten om zodoende de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoering van projecten. Denk hierbij aan ondersteunende taken op het gebied van planning & control, resource management, status reporting, project finance en het signaleren van (potentiële) obstakels en vraagstukken. Als project management assistent tracht je het overzicht over het project te bewaken en fungeer je als sparringpartner van de projectmanager.

Jouw taken bestaan uit:

 • Het delen van capaciteit van specialisten met performance managers (elke maandag voor 09:00 uur);

 • Het verwerken van Corporate uren in individuele planningen (chaptertijd, ziekte, feestdagen, verlof, interne meetings);

 • Wijzigingen in planningen doorvoeren op verzoek van specialisten of performance managers;

 • Indien overcapaciteit niet opgevuld wordt handel je conform het protocol overcapaciteit (concrete afspraken maken over hoe en waar tijd aan besteed wordt);

 • Je checkt minimaal 2x per week de forecast t.a.v. beschikbare capaciteit en zorgt dat dit waar nodig rechtgetrokken wordt.

Je rapporteert aan de operationeel manager over:

 • De overcapaciteit per discipline/subteam;

 • Mogelijk nog te realiseren omzet indien capaciteit declarabel opgevuld wordt;

 • Op welke manier overcapaciteit besteed wordt;

 • De ontbrekende bedragen in de forecast o.b.v. geplande capaciteit.

You
Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau, je beschikt over minimaal een afgeronde MBO4 opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met resource management;
 • Je bent proactief en een aanpakker;
 • Je bent positief kritisch en oplossingsgericht; jij ziet kansen en mogelijkheden en gaat er meteen mee aan de slag.

#workwithus!
Ben jij te omschrijven als gedreven, analytisch, stressbestendig en zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen)?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!
Solliciteer nu op de vacature Medewerker Projectadministratie en #workwithus!

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Sanne

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Project Management vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
 • Alle locaties
 • Dienstverband
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021