Solliciteer nu
menu

Office Assistant

Almelo / contract.

  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Wil jij ervoor zorgen dat ons hoofdkantoor in Almelo een geweldige plek is en blijft om te werken en te bezoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een Office Assistant! 

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor, samen met jouw collega Marita, Office- & Experience Manager, dat ons hoofdkantoor in Almelo een geweldige plek is om te werken en te bezoeken. Je bent de gangmaker van het hoofdkantoor en geeft onze medewerkers en bezoekers de ultieme Adwise beleving waarbij je ze op alle mogelijke manieren ontzorgt. Zowel op kantoor als telefonisch ben jij hét aanspreekpunt van onze organisatie.

Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn. Je structureert alles wat op je afkomt op een perfecte manier en je weet je weg in de organisatie gemakkelijk te vinden. Je krijgt een zelfstandige functie waarin je alle ruimte hebt jezelf te ontwikkelen en om werkzaamheden naar je toe te trekken. Je neemt de verantwoordelijkheid wanneer je ziet dat er ruimte is voor verbetering, zowel groot als klein, en zoekt altijd naar manieren om de employee-, customer- en candidate experience binnen ons hoofdkantoor te verbeteren.

Binnen Adwise vieren we onze successen! Jij zet je organisatietalent in om, samen met team Office, events te organiseren zoals onze legendarische personeelsfeesten en wintersport. Ook zullen er bijeenkomsten plaats vinden zoals trainingen, klantevents en congressen waar we jouw talent zeker bij nodig hebben.

Wat betekent dat precies?

Samengevat bestaan je taken als Office Assistant uit:

 • Coördineren van alle praktische zaken op kantoor;
 • Ontvangen van klanten en relaties op vriendelijke en professionele wijze;
 • Verzorgen van relatiegeschenken en presentjes;
 • Ondersteunen en waar mogelijk ontzorgen van het managementteam en je collega’s;
 • Ondersteunen bij de organisatie van events;
 • Verdere algemene officetaken, zoals beheer van de algemene e-mailbox van Adwise en aannemen en afhandelen van inkomende telefoongesprekken.

 Je bent verantwoordelijk voor de hele office-infrastructuur, waarbij je alle praktische zaken regelt en coördineert.

You

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Ben jij te omschrijven als ondernemend, innovatief, klantgericht, stressbestendig, communicatief zeer sterk en een echte team player? Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje, want de juiste personality is de basis voor succes! Verder vragen we:

 • Minimaal enkele jaren ervaring als office assistant, managementassistent of een soortgelijke rol in hospitality. Je trekt graag verantwoordelijkheden naar je toe;
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bezit uitstekende organisatorische vaardigheden: jij bent in staat om meerdere telefoontjes, planningen, bezoekers en kantooractiviteiten met enthousiasme te beheren;
 • Je bent zelfverzekerd en actiegericht; je wacht niet op een opdracht om actie te ondernemen.

Het is een cliché, maar we benoemen het wel: je bent representatief en voelt je thuis in de creatieve en innovatieve werksfeer van Adwise; jouw persoonlijkheid past hier ook goed bij.

Solliciteren - net even anders!

We doen het solliciteren dit keer net een beetje anders, zodat jij maximaal de kans krijgt ons jouw talenten en persoonlijkheid te laten zien én te beleven. Geen saaie brief, maar een persoonlijke video waarin je ons overtuigt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Solliciteer je via het formulier hieronder, vergeet dan niet een link naar je video op te nemen in het “Overige URL (videosollicitatie/portfolio)” veld. Wees jezelf, creatief en laat ons zien dat je het aandurft. Het is ook mogelijk per mail te solliciteren. Stuur in dat geval jouw video, begeleid door je CV naar sollicitatie@adwise.nl.

Heb je vragen over de vacature of het werken bij Adwise? Neem contact op met Marita, zij helpt je graag!

T: +31 546 - 80 74 80, of stuur een WhatsApp bericht

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Sanne

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Support Staff vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
 • Alle locaties
 • Dienstverband
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021