Solliciteer nu
menu

Marketplace Specialist (Amazon)

Zwolle / fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige en gedreven digital professional, die maximale impact gaat maken met Amazon. Wil jij werken in een groeiende internationale organisatie in een functie met veel vrijheid? Dan is dit de perfecte match!

How to make impact.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor maximale zichtbaarheid en omzet van verschillende producten en merken binnen het Amazon platform, zowel via organic als paid. Je werkt hiervoor o.a. met Amazon Sponsored Products, Sponsored Brands, Product Display Ads, de Amazon DSP, etc. Om te voldoen aan de doelstellingen op omzet, zichtbaarheid en ranking is een eigen strategie vereist per product(groep). Jij bedenkt, initieert en optimaliseert deze strategie en bijbehorende campagnes.

We zoeken niet naar een “onze size fits all” aanpak, je hebt de ruimte om maatwerk te ontwikkelen. Door het bestaande team is een stevig fundament gelegd binnen Amazon, jij krijgt de kans om met hun learnings het geheel naar een hoger niveau te brengen. Bezit jij over de expertise en het ondernemerschap om écht het verschil te maken?

What to do.

 • Maken van een plan van aanpak voor de marktbewerking middels Amazon paid en organic;
 • Implementatie van de gekozen strategie en tactieken;
 • Monitoren van de keyword ranking en het implementeren van campagnes en initiatieven om dit te verbeteren;
 • Optimaliseren en updaten van content op productdetail pagina's;
 • Dagelijks managen en optimaliseren van de campagnes;
 • Bijhouden, documenteren en rapporteren van KPI’s;
 • Marktonderzoek doen naar ontwikkelingen en trends binnen Amazon en overige relevante marketplaces;
 • Volgen van autoriteiten in het vakgebied en testen van relevante strategieën om onze vindbaarheid en campagnes te verbeteren.

Who are you?

 • Je hebt 2-3 jaar ervaring met Amazon;
 • Je bent in staat een overkoepelende Amazon strategie uit te werken (op basis van business KPI’s) en weet aan welke vereisten jouw campagnes moeten voldoen;
 • Ruime ervaring met het definiëren en monitoren van KPI’s en analyseren van data;
 • Je bent bekend met de Amazon Ads omgeving, waaronder Sponsored Products, Sponsored Brands en Sponsored Display Ads.
 • Je werkt zelfstandig en hebt oog voor detail;
 • Je bent communicatief, oplossingsgericht en een kritisch denker;
 • Je kunt snel schakelen en houdt van innoveren.

What we offer.

 • Salaris tussen de €3.000 - €4.000, afhankelijk van ervaring;
 • Inspirerende werkomgeving met gezonde lunch faciliteiten;
 • Flexibel werken, ook vanuit huis;
 • De kans om te pionieren binnen een groeiend internationaal bedrijf;
 • Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom bieden wij handvatten en ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij jouw ambitie en skills.

Who are we?

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische internationale organisatie met een uitgebreid merkportfolio in de gezondheids- en wellness industrie. Met diverse merken binnen voedingssupplementen en beauty, is het een grote speler in de Amerikaanse markt. In 2020 is er besloten om de reeds bestaande internationale business te professionaliseren en centraliseren vanuit het hoofdkantoor in Zwolle, Nederland. Een team van professionals werkt aan het realiseren van omzetdoelstellingen en het positioneren van de diverse merken in nieuwe EMEA landen.

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Sanne

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021