Solliciteer nu
menu

Marketing & Sales Executive

Almelo / fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Wil jij werken bij een groeiende internationale organisatie in een functie waarin je veel vrijheid hebt? Dan is deze functie van marketing & sales executive bij onze opdrachtgever een goede match. In deze functie heb je een ondersteunende rol in zowel online als offline marketing en help je de merken van de organisatie op de juiste manier te positioneren in verschillende internationale markten. Je hebt te maken met zowel distributeurs als eigen entiteiten.How to make impact.

In deze rol ben je operationeel bezig, maar manage je ook veel projecten. Je bent de rechterhand van de Director Marketing & eCommerce en werkt onder andere samen met collega’s in Spanje en Amerika. Je faciliteert de distributeurs en helpt vanuit het centrale team met professionaliseren en centraliseren van de totale “marketing machine”.

“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”


What to do.

Je concrete werkzaamheden bestaan uit onder andere:

 • Brand marketing / brand building;
 • Internationale merken doorvertalen naar lokale relevantie;
 • Opstellen van POS programma (display materialen);
 • Doorvertalen van (digitale) campagnes;
 • Onderhouden van social media kanalen;
 • Ondersteunen van partners bij lokale social media kanalen;
 • Faciliteren van merken, distributeurs etc.;
 • Inrichting van PIM systeem voor distributie van content.Who are you?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Affiniteit met marketing en sales;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Het spreken en schrijven van Engels is een must;
 • Het spreken en schrijven van andere talen is een pré;
 • Pro-actieve houding en het tonen van eigen initiatief.


What we give.

Een goed salaris (op basis van ervaring). Ons kantoor bevindt zich in een inspirerende zakelijk omgeving waarbij gezonde lunch faciliteiten aangeboden worden. Flexibel werken is mogelijk, ook vanuit huis en je krijgt de kans om te pionieren binnen een groeiend internationaal bedrijf. Daarbij vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en dus bieden wij handvatten en ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij jouw ambitie en skills.


Who are we?

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische internationaal bedrijf met een uitgebreid merkportfolio in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Met  diverse merken binnen de voedingssupplementen en beauty, is het een grote speler in de Amerikaanse markt. In 2020 is er besloten om de reeds bestaande Internationale business te professionaliseren en centraliseren vanuit het hoofdkantoor in Almelo, Nederland. Een team van professionals werkt aan het realiseren van omzetdoelstellingen en het positioneren van de diverse merken in nieuwe EMEA landen. Met de juiste visie en ondersteuning vanuit Amerika, veel enthousiasme en een uitgebreid merken- en productaanbod streeft het bedrijf af op een omzet van 100 miljoen euro in 2021.

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Sanne

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021