Solliciteer nu
menu

Marketing Manager

Almelo / fulltime.

Wij zijn het digitale brein van onze klanten. Denkend vanuit de business zetten we hen op een beslissende voorsprong met slimme innovaties en creatieve oplossingen. Door continu te zoeken naar verbetering helpen we hen groeien. Niet alleen vandaag, maar vooral ook morgen en overmorgen. Zo dagen we concurrenten uit en schudden we hele markten op. 

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Wij zijn het digitale brein van onze klanten. Denkend vanuit de business zetten we hen op een beslissende voorsprong met slimme innovaties en creatieve oplossingen. Door continu te zoeken naar verbetering helpen we hen groeien. Niet alleen vandaag, maar vooral ook morgen en overmorgen. Zo dagen we concurrenten uit en schudden we hele markten op.

Wij zijn op zoek naar een Corporate Marketing manager die onze missie tot leven weet te brengen en ervoor zorgt dat we als team en Adwise hét inspirerende voorbeeld zijn voor onze opdrachtgevers. Een Marketing Manager die ambitieus is en Adwise helpt groeien naar de top 10 beste digital agencies wereldwijd.

This is you

Je hoeft niet overal de meeste kennis van te hebben: je hebt namelijk een team van ruim 110 Adwisers tot je beschikking. Wat we wel van je verwachten:

 • Passie voor digital;
 • Een solide marketing strategie kunnen formuleren;
 • Ervaring als teamcoach/-manager van een marketingteam waardoor in staat bent om op de belangrijkste onderdelen (Brand, Product, Partnerships) het team inhoudelijk te coachen;
 • Vernieuwend en disruptief – je durft buiten gebaande paden te treden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral doorlezen en verras ons!De juiste personality is de basis voor succes!

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude
vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur
Dit vormt de basis voor nu én voor de toekomst.

Who you truly are

Je bent gedreven, ambitieus, zelfkritisch en kunt je op zijn tijd ook om jezelf lachen. Jij bent iemand die enthousiast wordt van het inspireren en begeleiden van jouw team. Daarnaast beschik je over een stevige en pragmatische persoonlijkheid en barst je van de ambitie en passie - jouw doel is om met Adwise binnen tien jaar door te groeien naar de top 10 beste digital agencies in de wereld;

What you'll be doing

 • Ontwikkelen corporate marketing strategie en toezien op de uitvoering;
 • Inspireren en ontwikkelen van jouw team;
 • Volgen van trends en kansen in de markt waarmee je het team voedt en sparringpartner bent voor Sales, Client services en Product development.
Over Adwise Corporate Marketing

Binnen Adwise word je verantwoordelijk voor het Corporate Marketing team van 3 specialisten. Zij werken samen aan de drie resultaatgebieden Brand Marketing, Product Marketing, Partnership Marketing. Jouw rol is om dit team te leiden, te coachen, te coördineren, maar vooral om het deelgebied marketing binnen Adwise naar een hoger niveau te brengen. Wij willen namelijk een leidend voorbeeld zijn richting onze klanten als het gaat om B2B marketing, en jij bent hier de hoofdrolspeler!

Zomaar een greep uit jouw focusgebieden

 • Bovenaan staat natuurlijk ons Adwise brand (zowel corporate brand als employer brand). Waar we trots op zijn en nog trotser op willen worden.
 • Je weet een merk te bouwen en naar wereldtoneel te brengen;
 • Daarnaast is marketing verantwoordelijk voor omzetgroei op de belangrijkste products & services. Je leidt het team in het creëren van slimme marketingstrategieën en -campagnes, zowel richting korte- als lange termijn groei;
 • e werkt nauw samen met productontwikkeling, sales en client services. Zij moeten gevoed worden met de juiste sales enablement materialen, waardoor bestaande klanten en prospects de juiste salesboodschap op het juiste moment ontvangt;
 • Je kent de kracht van content. Je weet met het team een juiste 3H contentstrategie en -planning te realiseren waarmee onze verschillende doelgroepen geïnspireerd worden en tot actie overgaan;
 • Data driven kan natuurlijk niet ontbreken bij een digital agency. Realtime KPI’s, dashboarding, sturen op data, 360 graden klantprofielen, automation en personalisatie is waar jij blij van wordt en weet te realiseren met het team;
 • We zijn aanwezig bij diverse events, awardshows, beurzen, maar organiseren ook eigen (klant)events, meetups en expert talks. Daarvoor een staat een experience manager tot je beschikking die je ondersteunt bij de organisatie.
Management Team

Als Corporate marketing manager maak je deel uit van het Management Team en rapporteer je aan het Senior Management, rechtstreeks aan de CEO. Binnen het MT denk je mee en ben jij degene die de groeiambities weet te vertalen naar een effectieve marketingstrategie met bijbehorende doelstellingen.


#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een inspirerende werkplek;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Digital Academy;
 • Opleidingsbudget;
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elke

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elke

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Board & Management vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
 • Alle locaties
 • Dienstverband
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021