Solliciteer nu
menu

Marketing Manager

Almelo / fulltime.

Wij zijn het digitale brein van onze klanten. Denkend vanuit de business zetten we hen op een beslissende voorsprong met slimme innovaties en creatieve oplossingen. Door continu te zoeken naar verbetering helpen we hen groeien. Niet alleen vandaag, maar vooral ook morgen en overmorgen. Zo dagen we concurrenten uit en schudden we hele markten op. 

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Onze missie
Wij zijn het digitale brein van onze klanten. Denkend vanuit de business zetten we hen op een beslissende voorsprong met slimme innovaties en creatieve oplossingen. Door continu te zoeken naar verbetering helpen we hen groeien. Niet alleen vandaag, maar vooral ook morgen en overmorgen. Zo dagen we concurrenten uit en schudden we hele markten op.

Wij zijn op zoek naar een Corporate Marketing manager die onze missie tot leven weet te brengen en ervoor zorgt dat we als team en Adwise hét inspirerende voorbeeld zijn voor onze opdrachtgevers. Een Marketing Manager die ambitieus is en Adwise helpt groeien naar de top 10 beste digital agencies wereldwijd.

Over Adwise Corporate Marketing
Binnen Adwise word je verantwoordelijk voor het Corporate Marketing team van 4 specialisten. Zij werken samen aan de drie resultaatgebieden Brand Marketing, Product Marketing, Partnership Marketing. Jouw rol is om dit team te leiden, te coachen, te coördineren, maar vooral om het deelgebied marketing binnen Adwise naar een hoger niveau te brengen. Wij willen namelijk een leidend voorbeeld zijn richting onze klanten als het gaat om B2B marketing, en jij bent hier de hoofdrolspeler!

Over je rol
Je volgt trends en identificeert kansen in de markt waarmee je het team voedt en sparringpartner bent voor Sales, Client services en Product development. Je ontwikkelt de corporate marketingstrategie en bent verantwoordelijk voor de uitvoering - uiteraard helemaal Agile (snel en flexibel). Jouw team weet je met jouw expertise en coachende leiderschapsstijl te inspireren en te helpen groeien. Je kent de kracht van samen en draagt dit uit. Vanuit deze invalshoek weet je het team verder te ontwikkelen en samen successen te bereiken én te vieren.

Zomaar een greep uit jouw focusgebieden

 • Bovenaan staat natuurlijk ons Adwise brand (zowel corporate brand als employer brand). Waar we trots op zijn en nog trotser op willen worden. Je weet een merk te bouwen en naar wereldtoneel te brengen;

 • Daarnaast is marketing verantwoordelijk voor omzetgroei op de belangrijkste products & services. Je leidt het team in het creëren van slimme marketingstrategieën en -campagnes, zowel richting korte- als lange termijn groei;

 • Je werkt nauw samen met productontwikkeling, sales en client services. Zij moeten gevoed worden met de juiste sales enablement materialen, waardoor bestaande klanten en prospects de juiste salesboodschap op het juiste moment ontvangt;

 • Je kent de kracht van content. Je weet met het team een juiste 3H contentstrategie en -planning te realiseren waarmee onze verschillende doelgroepen geïnspireerd worden en tot actie overgaan;

 • Data driven kan natuurlijk niet ontbreken bij een digital agency. Realtime KPI’s, dashboarding, sturen op data, 360 graden klantprofielen, automation en personalisatie is waar jij blij van wordt en weet te realiseren met het team;

 • We zijn aanwezig bij diverse events, awardshows, beurzen, maar organiseren ook eigen (klant)events, meetups en expert talks. Daarvoor een staat een experience manager tot je beschikking die je ondersteunt bij de organisatie.

Belangrijke competenties
Je hoeft niet overal de meeste kennis van te hebben: je hebt namelijk een team van ruim 115 Adwisers tot je beschikking. Wat we wel verwachten, is dat jij een solide marketing strategie kunt formuleren en je team kunt begeleiden in het prioriteren van werkzaamheden, om deze te behalen. Het marketing team werkt vaak aan meerdere projecten tegelijk, waardoor coördinatie en planning van werk essentieel is (traffic management). Jij helpt het team hierbij. Je bent ook een echte manager/teamcoach, en bent in staat om op de belangrijkste onderdelen (Brand, Product, Partnerships) het team inhoudelijk te coachen.

Management Team
Als Corporate marketing manager maak je deel uit van het Management Team en rapporteer je aan het Senior Management, rechtstreeks aan de CEO. Binnen het MT denk je mee en ben jij degene die de groeiambities weet te vertalen naar een effectieve marketingstrategie met bijbehorende doelstellingen.

YOU 
Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt leidinggevende marketing ervaring;
 • Je hebt ervaring in een internationale werkomgeving;
 • Je schakelt makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau;
 • Een stevige en pragmatische persoonlijkheid;
 • Ambitie en passie, jouw doel is om met Adwise binnen tien jaar door te groeien naar de top 10 beste digital agencies in de wereld;
 • Je bent digital minded, digital first, passie voor digital. Je bent bekend met onze diensten en kent het digitale speelveld (de markt);
 • Je bent vernieuwend en disruptief – durft buiten gebaande paden te treden;
 • Je beheerst vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Soortgelijke ervaring bij een toonaangevende dienstverlener is pré.

US

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een vaste werkplek;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Vers fruit
 • Dagelijks een vers bereide lunch;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & Mindfullness;
 • Gratis sportabonnement;
 • Digital Academy;
 • Opleidingsbudget;
 • Life coach.

Innovatietijd

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

#workwithus!

Ben jij te omschrijven als gedreven, ambitieus en zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen)?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!

Solliciteer nu op de vacature Marketing Manager en #workwithus!

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elke

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elke

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Board & Management vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
  • Board & Management
 • Alle locaties
  • Almelo
 • Dienstverband
  • fulltime
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021