Solliciteer nu
menu

International Brand Marketeer

Zwolle / fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Wil jij werken bij een groeiende internationale organisatie in een functie waarin je veel vrijheid hebt? Dan is deze functie van International Brand Marketeer bij onze opdrachtgever dé job voor jou! In deze functie help je de merken van de organisatie op de juiste manier te positioneren in verschillende internationale markten. Hiervoor houd je je bezig met implementatie en bewaking van de internationale merkidentiteit, zowel middels online als offline marketing. Je hebt te maken met zowel distributeurs als eigen entiteiten.

How to make impact.

Je bent de rechterhand van de Director Marketing & eCommerce en werkt onder andere samen met collega’s in Spanje en Amerika. Je faciliteert de distributeurs en helpt vanuit het centrale team met professionaliseren en centraliseren van de totale “marketing machine”. Je acteert als projectmanager en bewaakt het overzicht, zodat alle deadlines worden gehaald. Hiermee realiseren jullie als team de juiste KPI’s, die je met jouw analytische blik scherp in de gaten houdt.

What to do.

 • Je bent verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, bewaken en naleven van de merkidentiteit, in samenwerking met verschillende internationale merken en distributeurs;

 • Je bent het aanspreekpunt voor alle merk gerelateerde vragen vanuit de organisatie en partners;

 • Je bedenkt, initieert en begeleidt de doorvertaling van het internationale merk naar lokale relevantie;

 • Je ontwikkelt en implementeert promotiematerialen en (digitale) campagne- en content acties;

 • Onderhouden van social media kanalen en het ondersteunen van partners in hun lokale kanalen;

 • Je bent verantwoordelijk voor de distributie van content via het PIM systeem.

Who are you?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op gebied van Marketing, Communicatie, International Business of vergelijkbaar;

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

 • Je bent sterk in projectmanagement, communicatie en organiseren;

 • Je hebt een pro-actieve houding en het toont veel eigen initiatief.

 • Het spreken en schrijven van Engels is een must;

 • Het spreken en schrijven van andere talen is een pré;


What we offer.

 • Salaris tussen de €2.500 - €3.000, afhankelijk van ervaring;
 • Inspirerende werkomgeving met gezonde lunch faciliteiten;

 • Flexibel werken, ook vanuit huis;

 • De kans om te pionieren binnen een groeiend internationaal bedrijf;

 • Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom bieden wij handvatten en ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij jouw ambitie en skills.


Who are we?

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische internationale organisatie met een uitgebreid merkportfolio in de gezondheids- en wellness industrie. Met diverse merken binnen voedingssupplementen en beauty, is het een grote speler in de Amerikaanse markt. In 2020 is er besloten om de reeds bestaande internationale business te professionaliseren en centraliseren vanuit het hoofdkantoor in Zwolle, Nederland. Een team van professionals werkt aan het realiseren van omzetdoelstellingen en het positioneren van de diverse merken in nieuwe EMEA landen. 

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Sanne

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021