Solliciteer nu
menu

Facilitair- & IT Medewerker

Almelo / contract.

  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Sta je graag op het snijvlak van mens, organisatie en technologie? Laat jij een organisatie graag slimmer samenwerken en alle mogelijkheden zien van de nieuwste tools? Faciliteer jij collega's graag bij het inrichten van de ideale werkplek? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie van Facilitair- & IT Medewerker bij Adwise.

Als Facilitair- & IT Medewerker bij Adwise werk je dagelijks aan projecten die in het teken staan van het nieuwe werken. Wij faciliteren waar en hoe onze medewerkers zelf willen werken zowel thuis als op kantoor. Jij leidt de projecten die te maken hebben met de werkplekken van het kantoorgedeelte: van bureaus, beeldschermen tot telefonie, Google Workspace en diverse software/hardware vraagstukken voor een perfecte werkplek. Naast deze facilitaire taken werk je aan diverse projecten zoals workforce identity management(security), sociaal intranet ter bevordering van de interne communicatie of het uitbreiden van onze digitale assistent die alle medewerkers bijstaat en veel meer!

Wat jij gaat doen

In de rol van Facilitair- & IT Medewerker bij Adwise ben jij verantwoordelijk om onze workspaces elke dag een beetje beter te maken. Je bent met verschillende projecten tegelijkertijd bezig en daarin weet jij continu de juiste prioriteiten te stellen. Je bent dus sterk in het plannen en organiseren van je eigen projecten, van start tot oplevering. Daarbij schakel je proactief met verschillende stakeholders die je nodig hebt om jouw projecten op de juiste manier af te ronden. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor de communicatie richting collega’s en houdt jij de organisatie op de hoogte van de voortgang van de projecten.

YOU 

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur IT of facilitair gerelateerd;

 • Je bent technisch aangelegd;

 • Werkervaring als (IT) projectmanager/projectleider is een pré;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • Minimaal 32 uur beschikbaar.

Innovatietijd

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

#workwithus!

Ben jij te omschrijven als gedreven, innovatief, stressbestendig, zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen) en voel jij je thuis in een multidisciplinair team?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!

Solliciteer nu op de vacature Facilitair- & IT Medewerker en #workwithus!

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elke

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elke

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Support Staff vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
  • Support Staff
 • Alle locaties
  • Almelo
 • Dienstverband
  • fulltime
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021