Solliciteer nu
menu

E-Commerce Manager

Hengelo / fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Sta jij klaar om in het inhouse team bij onze opdrachtgever het verschil te maken? Als E-commerce Manager ben jij de drijvende kracht achter de strategische e-commerceplanning voor zowel B2B als D2C. Je staat aan het roer van een digitale transformatie van formaat. Ga jij als E-commerce Manager in Home & Living de wereld veroveren?


How to make impact.

In de rol van E-commerce Manager benut jij de groeipotentie door strategische keuzes te maken in internationalisering van de producten en markten van onze opdrachtgever. Je trekt de kar en verkent nieuwe commerciële initiatieven in online kanalen, IT en sales. Daarbij kijk je kritisch en analytisch naar performance resultaten en prioriteert op basis hiervan kansen voor optimale business groei, zowel in bestaande als nieuwe afzetlanden.


What to do.

Onze opdrachtgever is in ruim 100 jaar uitgegroeid tot prominente groothandel in Home & Living. Met veel liefde voor oog en detail werken zij uiteenlopende stijl concepten uit voor tafel en keuken, voor iedere gelegenheid en elk moment van de dag. Nu maken zij de transitie naar digitale verkooporganisatie met wereldwijde ambities. Hier speel jij een sleutelrol in door zowel strategisch/tactisch als operationeel de (internationale) e-commerce tak uit te breiden.

In deze zelfstandige rol ben jij in staat snel nieuwe technologieën en concepten op te pikken en deze succesvol in te zetten. Je krijgt de volledige verantwoordelijkheid (en vrijheid!) voor de digitalisering van de organisatie. Van (door)ontwikkeling van de digitale kanalen tot samenwerking met partners en implementeren van innovaties.

Onder jouw verantwoordelijkheid vallen o.a.:

 • Opstellen, uitvoeren en bewaken van de strategische e-commerce planning B2B en D2C;

 • De volledige operationele coördinatie van onze e-commerce kanalen;

 • De organisatie meenemen en onderdeel maken van de digitalisering;

 • Bewaken van consistente online merkidentiteiten;

 • Optimalisatie van de customer journey op onze digitale platformen (B2B en D2C);

 • Digitale kanalen beheren/coördineren (SEA, SEO, advertising, marketplaces, content, etc);

 • Data analyse en tactische keuzes maken o.b.v. resultaat;

 • Samenwerking met partners/tooling.


“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”


Who are you?

 • Sales driven, gefocust op resultaat;

 • 3-5 jaar ervaring in e-commerce, bij voorkeur in Home, Lifestyle of Retail;

 • BSc of MSc in Business Administration, Marketing of gerelateerd;

 • NL-talig en volwassen in Engels;

 • Ervaring met B2B marketplace management (ChannelEngine);

 • Zelfstandig, analytisch en in staat om tactische keuzes te maken over performance en kanalen;

 • Je kunt goed plannen en het overzicht bewaken;

 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online traffic;

 • 32 - 40 uur per week beschikbaar;

 • Woonachtig in de omgeving van Hengelo.

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Sanne

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact met Elke op

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021