Solliciteer nu
menu

Digital Marketing Traineeship

Almelo / fulltime.

Websites bouwen, SEO teksten schrijven, content maken of advertentie strategieën bedenken. Alles wat bijdraagt aan de online aanwezigheid van een bedrijf of merk valt binnen Digital Marketing. En daar leer je alles over tijdens dit traineeship. Na twaalf weken van trainingen volgen, certificaten halen en praktijkopdrachten maken, weet jij precies welke functie binnen digital marketing past bij jou! En samen zorgen we dat je begin volgend jaar kunt starten met jouw droombaan. Starten kan al in februari 2023.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Ruimte om jouw digital talent te ontdekken
 • Baangarantie bij een topbedrijf in de regio
 • Kosteloos traineeship t.w.v. € 5.000,-
 • Meer dan 30 trainingen en certificaten
 • Vrijheid: werken waar jij wilt, op kantoor en vanuit huis
Adwise Digital Marketing traineeship

Hoe ziet je traineeship eruit?

12 weken in een notendop.

Bij Adwise werk je in sprints van twee weken. Elke sprint staan er één of twee van de marketing domeinen hiernaast, centraal. In een sprint volg je meerdere trainingen en ga je werken aan praktijkopdrachten voor onze klanten zoals Lucardi en Heracles Almelo. Vervolgens sluit je de sprint af met een gezamenlijke review om je opdrachten te bespreken. Vanuit de organisatie komen daarnaast geregeld actuele klantopdrachten langs waar je aan kunt meewerken. 

Je hebt ondertussen intensief contact met je persoonlijke loopbaancoaches, Niels en Sanne. Via ontwikkelgesprekken ga je samen uitzoeken waar je interesses liggen binnen digital marketing. Waar wil je meer van leren? Waar ligt je kracht? En waar krijg je juist geen energie van? Op die manier wordt het voor jou steeds duidelijker welke functie past bij je ambities en kwaliteiten.

Reacties van ex-trainees

ervaringsdeskundigen aan het woord .

Hoe ik het traineeship ervaren heb?
Ik heb in 12 weken meer geleerd over marketing dan in vier jaar op het HBO. Je krijgt echt trainingen en opdrachten die gericht zijn op de praktijk. En je werkt meteen voor echte klanten, we mochten zelfs één van onze opdrachten pitchen bij Saxion. De werkervaring die je na school eigenlijk mist, doe je hier razendsnel op. En Adwise is een bedrijf vol creative, jonge mensen die allemaal van een feestje houden! Ook niet onbelangrijk;)

Joost ex-trainee nu corporate marketeer
Joost ex-trainee nu corporate marketeer

Reacties van ex-trainees

ervaringsdeskundigen aan het woord .

Hoe ik het traineeship ervaren heb?
Het traineeship heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb in een periode van 3 maanden superveel geleerd. Het programma geeft veel ruimte voor ontwikkeling en als je je ergens verder in wil verdiepen dan krijg je die kans. Bij mij kwam tijdens de eerste coachgesprekken al aan het licht dat ik een voorliefde had voor SEO. Van alle pluspunten die ik kan bedenken zijn de mensen toch wel het hoogtepunt. Het zijn stuk voor stuk allemaal superaardige mensen met liefde en passie voor hun vak. Inmiddels werk ik dan ook met veel plezier als SEO marketeer bij Adwise.”

Shari ex-trainee nu senior seo marketeer
Shari ex-trainee nu senior seo marketeer

Reacties van ex-trainees

ervaringsdeskundigen aan het woord.

Waarom ik voor het Adwise traineeship gekozen heb?
Vooral om me verder te ontwikkelen binnen Digital Marketing! Met enige ervaring op zak wist ik snel dat social advertising mijn ding was. Het traineeship programma werd hier toen ook op afgestemd. Ik leerde dus op mijn niveau in het domein dat ik graag wilde! Ik kreeg snel het vertrouwen om eigen klanten te bedienen. Dit traineeship was daarom de perfecte stap voor mij. Zeker omdat ik nu ook echt een baan heb als social advertising marketeer!

Maaike ex-trainee nu social advertising marketeer
Maaike ex-trainee nu social advertising marketeer

Reacties van ex-trainees

ervaringsdeskundigen aan het woord.

Wat ik aan het traineeship heb gehad?
Een toffe baan als display marketeer bij Adwise! En ik kende display advertising eigenlijk helemaal niet. Bij mijn opleiding commerciële economie kwam dat allemaal niet voorbij. In 12 weken heb ik tijdens dit traineeship daar zoveel over geleerd dat ik daarna meteen aan de slag kon in die functie bij Adwise. Ik heb echt mijn droombaan gevonden.

Luuk ex-trainee nu display marketeer
Luuk ex-trainee nu display marketeer

Reacties van ex-trainees

ervaringsdeskundigen aan het woord .

Hoe ik het traineeship ervaren heb?
Tijdens het traineeship krijg je binnen Adwise de kans om optimaal kennis te maken met digital marketing in de breedste zin van het woord. Doordat je actief mee mag werken aan uitdagende klantcases leer je ontdekken binnen welk expertisegebied jouw digital marketing passie ligt en krijg je alle vrijheid om jezelf hierin verder te ontwikkelen. Een super leerzame periode die er in mijn geval voor heeft gezorgd dat mijn passie voor online advertising alleen maar is versterkt en ik zelfs bij Adwise werkzaam kon blijven in de rol van digital advertising marketeer. Dit traineeship biedt je enorm mooie kansen!

Jurre ex-trainee nu senior digital advertising marketeer
Jurre ex-trainee nu senior digital advertising marketeer

Reacties van ex-trainees

ervaringsdeskundigen aan het woord .

Wat ik aan het traineeship gehad heb?
Tijdens mijn studie marketing communication heb ik veelal theoretische kennis opgedaan van communicatie en marketing gerelateerde concepten en vraagstukken. Toch miste ik de praktische kant van het marketing perspectief. Het traineeship was voor mij de uitgelegen kans om deze praktische kennis op te doen en te ervaren hoe ik mijn theoretische kennis toe kan passen in de praktijk. Doordat het traineeship verschillende specialismen behandelt, heb ik goed inzicht gekregen in waar ik enthousiast van word en waar ik mij in mijn verdere loopbaan op wil gaan richten. En gelukkig heb ik de kans gekregen om mijn loopbaan voort te zetten bij Adwise, waar ik als fanatieke en enthousiaste junior aan de slag ben gegaan als performance manager!

Marloes ex-trainee nu performance manager
Marloes ex-trainee nu performance manager

Ex-trainees aan het woord

Ervaringen, praktijkcases en Adwise als werkgever.

In deze video vertellen ex-trainees hoe zij het traineeship hebben ervaren, maar ook wat het ze heeft gebracht. Vanaf het moment dat ze het pand binnenliepen tot aan de eerste keer bij een klant aan tafel. Ze geven je een kleine binnenkijker om alvast wat sfeer van kantoor te proeven en om je een beeld te geven hoe het Traineeship er voor jou uit gaat zien. Daarnaast vertellen ze je er uiteraard graag meer over en mag je ze altijd vrijblijvend een berichtje sturen.

Voor wie je opdrachten gaat maken?

Merken zoals deze.

Heracles
Lucardi
HP
Saxion
Kees Smit
Rabobank
Atkins

#lifeatadwise

Ook niet onbelangrijk.

Is het dan alleen maar werken en leren? Natuurlijk niet! We hebben een superactieve Personeelsvereniging:

 • Vrijdagmiddagborrels;
 • Onvergetelijke feestjes;
 • Actieve challenges (o.a. bootcamps, karten, speed soccer, golf);
 • Ontspannen met Yoga sessies.

En als je tussendoor je hoofd wilt leegmaken ga je bijvoorbeeld even tafeltennissen, Mario Karten, FIFA spelen of ontspannen in onze massagestoel. Zoek vooral de balans in je werkweek zodat jij het meest productief bent.

Adwise Digital Marketing traineeship

Je werkplek

Adwise traineeship marketing

Elke dag verse lunch

Digital Marketing trainingen

Trainingen van vak specialisten in inspirerende ruimtes

traineeship digital marketing

Yoga sessies

Traineeship 12 weken

Samen opdrachten maken

traineeship

Brainstormsessies

traineeship digital marketing Almelo

In-house bioscoop

Betaald traineeship Adwise

Feestjes en vrijdagmiddagborrels

Adwise

Onze foto- en filmstudio

Maak kennis met je trainers en coaches

Zij begeleiden jou van A tot Z.

Sanne Nijhof
Sanne Nijhof Manager WisePeople
Elke Tiehuis Talent Acquisition Manager
Niels Hobert Account Director
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Pauline van Miert Head of Display & Social advertising
Davey Stokkers Head of SEA / Senior digital advertising marketeer
Daniel Lefers Senior Technical Architect / Product Owner
Milou Grunder Senior Content & Social Marketeer
Ronald ter Braak Account Director
Shari Jalimsing Senior SEO marketeer
Joris Kroes Head of Performance Strategy / Senior Performance Strategist

De stap na je traineeship

Meerdere routes naar een baan .

Na twaalf weken vol trainingen, praktijkopdrachten en ontwikkelgesprekken is het zover: de officiële start van jouw digital marketing carrière. Sanne en Niels zoeken vanaf jouw eerste kennismaking naar een passende match in het werkveld. Als de match goed is, kun je na het traineeship direct starten bij Adwise of via Wisepeople bij een of meerdere opdrachtgevers. De routes naar een baan nog even op een rij:

 • Je vult een passende vacature binnen Adwise;
 • Je versterkt een in-house team van één van onze opdrachtgevers of partners*;
 • Je werkt voor verschillende klanten en opdrachtgevers via Wisepeople*.

*als er een goede match is, kan dit zelfs al vanaf het begin van je traineeship!

Enthousiast geworden over ons traineeship?

Dan willen we jou graag leren kennen.

1. Solliciteren

Jouw beurt om je voor te stellen! Stuur via het formulier onder aan de pagina jouw CV en motivatiebrief op. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

2. Kennismaken

Passen we bij elkaar? Daar komen we achter tijdens de kennismaking. Van jouw hobby's en ambities tot onze cultuur en structuur; we bespreken vanalles. Daarna laten we je telefonisch weten of je kunt starten met je traineeship.

3. Starten

Welkom bij Adwise! We trappen af met een uitgebreide lunch waar je kennismaakt met je mede-trainees. Daarna krijg je een tour door het kantoor die eindigt bij jouw volledig ingerichte werkplek. En dan? Tijd om aan de slag te gaan!

Solliciteer hier

Voor dit traineeship .

Meer weten? Neem contact op met Niels

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Niels

Meer weten?

Elke staat voor je klaar.

Heb je een vraag over een Adwise traineeship? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

stuur een appje

#1 Fullservice Digital Agency 2021