Solliciteer nu
menu

Digital Marketeer

Enschede / fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Is digital marketing jouw passie? Heb je actuele en relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in ons inhouse team bij onze opdrachtgever het verschil gaan maken? Lees dan snel verder want wij zijn samen met een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Digital Marketeer.

How to make impact.

Als Digital Marketeer werk je vanuit een generalistische marketing rol aan het behalen van de business doelstellingen binnen ons inhouse team van onze opdrachtgever. Je maakt de vertaalslag van de business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf binnen de hightech op het gebied van hoogwaardige 3D-technologie dat wordt toegepast binnen zowel de medische-, ruimtevaart-, automobiel- en energie-industrie.


“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”


What to do.

Het is maandagochtend. Nadat je CRM/sales data hebt geüpload naar Google Analytics, zie je dat de actieve Google Ads campagnes de afgelopen maand een ROAS van +184% hebben gehaald! Tijdens de interne meetings met het salesteam bespreek je afgelopen week en overleg je samen waar jullie kansen zien voor de aankomende weken. Nadat je met hen hebt gespard over hoe je marketing en sales dichterbij gaat brengen, bereid je alvast je afspraak van 's middags voor.

‘s Middags staat een interne afspraak met een technisch specialist gepland waarmee jij in gesprek gaat om informatie op te halen. Doordat jij sterk bent in het creëren van geschreven content weet jij de vertaalslag te maken. Na de afspraak ga je meteen aan de slag om ideeën verder uit te werken en tot uitvoering te brengen. Aan het einde van de dag check je de resultaten van de lopende social media campagnes, check je de website performance in relatie tot de business doelstellingen en dan zit de eerste dag van jouw werkweek er al weer op!

Periodiek werk je samen met specialisten van Adwise aan een sterke content strategie en vervolgens maak jij de content planning. Natuurlijk krijg je hulp en is er de mogelijkheid te sparren met collega's en/of specialisten. Samen streven we naar mooie resultaten gegenereerd vanuit de marketing.


Who are you?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd;
 • Je hebt enkele jaren actuele en relevante werkervaring als Digital Marketeer;
 • Je hebt een brede kennis van digital marketing en bent goed in het creëren van geschreven content;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (in ieder geval in het Nederlands en Engels);
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement;
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.


What we give.

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer en werk je nauw samen met een award winning agency. Je krijgt de kans om te werken in een rol waarbij het mogelijk is om impact te maken en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Binnen de organisatie heerste een open communicatiestructuur met platte lijnen. Jouw toekomstige collega's zijn enthousiast en er wordt veel aandacht besteedt aan een goede sfeer, gezondheid, leuke evenementen en uitjes. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en hiervoor wordt dan ook voldoende ruimte geboden.

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elina

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elina

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021