Solliciteer nu
menu

Digital Marketeer B2C / E-commerce

Almelo / contract.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Thuiswerkvergoeding, thuiswerkplek budget
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Is digital marketing jouw passie? Heb je actuele en relevante werkervaring in advertising en e-commerce? Weet jij kanalen en budgetten zo slim in te zetten dat het maximale rendement wordt gehaald? Wacht dan niet langer, want we hebben een super gave uitdaging in-house bij onze opdrachtgever!

This is you

 • Relevante werkervaring als Digital Marketeer;
 • HBO of WO afgestudeerd;
 • Een brede kennis van digital marketing (o.a. search, social, data analyse, e-mailmarketing);
 • Up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen digital;
 • Communicatief vaardig (Engels is een pré);
 • Leergierig, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.

Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Dus twijfel jij of je aan bovenstaande competenties voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan toch vooral doorlezen en verras ons!

'Wij geloven dat organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken!'

Who you truly are

Je bent enthousiast, een overtuiger en een kartrekker. Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement. Je durft, leert snel en bent altijd hongerig naar nieuwe kennis. Jij weet altijd op een creatieve manier de positieve kanten van een organisatie naar voren te brengen.

What you'll be doing

 • Initiëren en uitvoeren van digital marketingactiviteiten gericht op B2C en e-commerce;
 • Optimaliseren van de customer journey, over verschillende kanalen en fases heen;
 • Beheer en coördinatie van paid en organic kanalen, waaronder Search, social media, display en marketplaces;
 • Analyse en rapportage van kanalen en campagnes, rekening houden met de juiste attributie;
 • Projectmanagement van marketingactiviteiten, in samenwerking met externe partners;
 • Doorontwikkelen en toekomstproof maken van de digital marketing strategie.

Jij maakt de vertaalslag van business ambities naar concrete campagnes en marketing initiatieven. Je weet zowel organische als betaalde kanalen zo in te richten dat er binnen no time geld in het laatje rolt. Met jouw generieke kennis van het medialandschap kun je waar nodig ook offline kanalen integreren om jouw campagnes zo succesvol mogelijk te laten zijn. Jij bent echt de kartrekker binnen digital en marketing, je weet iedereen te overtuigen van de waarde hiervan.

Iedere dag word je verrast door nieuwe vraagstukken en uitdagingen - en stiekem vind je dat het leukst. Je duikt Google Analytics in om te kijken waar de omzetlekken zitten en onderneemt actie om die op te lossen. Je optimaliseert de Shopping feeds voor Google Ads en analyseert in de Facebook Business Manager hoe de nieuwe retargeting doelgroep in jouw campagne heeft gepresteerd. Een pilot draaien op Snap Ads? Koud kunstje voor jou. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, is ook jouw motto bij nieuwe kanalen of digital innovaties. Maar altijd ben je scherp of de pilots ook wat opbrengen, zo wordt jouw marketingmix steeds sneller en slimmer.

#Workwithus

Over het bedrijf waar jij gaat werken: Een uitdagende functie in een specialistisch marketingteam; Een intensieve samenwerking met het #1 digital agency van Nederland; De mogelijkheid om remote te werken; Een snelgroeiend label met focus op data-driven online marketing; Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven; Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

New at WisePeople?

WisePeople is een community van digital masterminds die écht het verschil maken in de digitale wereld. Wij zijn jouw WiseGuides op je carrièrepad, om samen jouw ambities te ontdekken en waar te maken. Zodat je betekenisvol, uitdagend werk kunt doen waarmee je jezelf én de organisatie op voorsprong zet. Via de WisePeople community blijf je jezelf continu ontwikkelen. Samen kijken we of jij dé match bent met deze of misschien wel met één van onze andere vacatures.

Want to know more?

Past deze rol helemaal bij jou en wil jij meer weten? Leuk! Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘verzenden’. Je ontvangt snel van ons een reactie terug, beloofd!

Nog geen 100% fit maar wel nieuwsgierig naar meer? Vul dan ook hieronder je gegevens in. Niet al onze vacatures staan namelijk al online. Laten we samen kijken naar wat er bij jou past!

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elke

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elke

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021