Solliciteer nu
menu

Digital Marketeer B2C / E-commerce

Almelo / contract.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Is digital marketing jouw passie en heb je ervaring in advertising en e-commerce? Weet jij kanalen en budgetten zo slim in te zetten dat het maximale rendement wordt gehaald? Wacht dan niet langer, want jouw nieuwe job staat klaar!

How to make impact.

Jij maakt de vertaalslag van business ambities naar concrete campagnes en marketing initiatieven. Je weet zowel organische als betaalde kanalen zo in te richten dat er binnen no time geld in het laatje rolt. Met jouw generieke kennis van het medialandschap kun je waar nodig ook offline kanalen integreren om jouw campagnes zo succesvol mogelijk te laten zijn. Jij bent echt de kartrekker binnen digital en marketing, je weet iedereen te overtuigen van de waarde hiervan.

What to do.

Een gemiddelde dag uit jouw week beschrijven is lastig, want jouw werk is altijd anders. Iedere dag word je verrast door nieuwe vraagstukken en uitdagingen - en stiekem vind je dat het leukst. Je duikt Google Analytics in om te kijken waar de omzetlekken zitten en onderneemt actie om die op te lossen. Je optimaliseert de Shopping feeds voor Google Ads en analyseert in de Facebook Business Manager hoe de nieuwe retargeting doelgroep in jouw campagne heeft gepresteerd. Een pilot draaien op Snap Ads? Koud kunstje voor jou. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, is ook jouw motto bij nieuwe kanalen of digital innovaties. Maar altijd ben je scherp of de pilots ook wat opbrengen, zo wordt jouw marketingmix steeds sneller en slimmer.

Moeten we het dan tóch samenvatten, bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:

 • Initiëren en uitvoeren van digital marketingactiviteiten gericht op B2C en e-commerce;
 • Optimaliseren van de customer journey, over verschillende kanalen en fases heen;
 • Beheer en coördinatie van paid en organic kanalen, waaronder Search, social media, display en marketplaces;
 • Analyse en rapportage van kanalen en campagnes, rekening houden met de juiste attributie;
 • Projectmanagement van marketingactiviteiten, in samenwerking met externe partners;
 • Doorontwikkelen en toekomstproof maken van de digital marketing strategie.

Who are you?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd;
 • Je hebt enkele jaren actuele en relevante werkervaring als Digital Marketeer;
 • Je hebt een brede kennis van digital marketing (oa. search, social, data analyse, e-mailmarketing);
 • Je bent communicatief vaardig (Engels is een pré);
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement;
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
 • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen binnen digital op de voet;
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

What we offer.

Bij WisePeople krijg je de unieke kans om regisseur te zijn over jouw carrière. Dat betekent dat we samen kijken welke organisatie en rol het beste bij jou past om jezelf maximaal te ontwikkelen. Dat kan bij één opdrachtgever of verschillende naast elkaar. Ben je ergens uitgegroeid of wil je je verbreden als professional? Dan creëren we met jou de volgende stap. Resultaat? Geen versnipperd CV en heel veel relevante ervaring waarmee je jezelf profileert als digital professional. Afhankelijk van jouw interesses kun je je specialiseren in één discipline of doorgroeien als generalist en/of manager.

Daarnaast bieden we je:

 • Salaris tussen de €2.600 en €4.000, afhankelijk van ervaring;
 • Een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor groei;
 • Samenwerking met het #1 digital agency van Nederland;
 • Plan en budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Community van vakgenoten voor sparring en leren van elkaar.

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elina

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elina

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021