Solliciteer nu
menu

Digital Marketeer

Almelo / fulltime.

Adwise is sinds jaar en dag specialist op het gebied van Digital Recruitment en Employer Branding. Daarmee helpen we organisaties wereldwijd bij het vinden, binden en in de kracht zetten van digital professionals.

Naast Adwise hebben we speciaal voor digitale talenten en professionals het label WisePeople opgericht, bestaande uit tientallen externe digital professionals, die organisaties helpt bij het vinden en binden van digitale professionals.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Is digital marketing jouw passie? Heb je actuele en relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in ons inhouse team bij onze opdrachtgever het verschil gaan maken? Lees dan snel verder want wij zijn samen met een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Digital Marketeer.

Als Digital Marketeer werk je vanuit een generalistische marketing rol aan het behalen van de business doelstellingen binnen ons inhouse team van onze opdrachtgever. Je maakt de vertaalslag van de business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen.

Onze opdrachtgever is een internationale speler in de logistieke sector en streven er naar om binnen het marktsegment toonaangevend te zijn. Door voortdurend met de klant mee te denken en te toetsen wat de behoeften zijn, verbetert de kwaliteit van de dienstverlening continu. Op langere termijn hebben zij de missie om uit te groeien tot een middelgrote logistieke dienstverlener, die in kwalitatief opzicht ver boven de bedrijfstak uitsteekt.

Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald dankzij deskundige en gemotiveerde medewerkers. Het creëren van een prettige werkomgeving en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zijn hierin vanzelfsprekend.

“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”


Hoe ziet een werkdag eruit?
Het is maandagochtend, half negen. Nadat je CRM/sales data hebt geüpload naar Google

Analytics, zie je dat de actieve Google Ads campagnes de afgelopen maand een ROAS van +184% hebben gehaald! Tijdens de interne meetings met het salesteam bespreek je afgelopen week en overleg je samen waar jullie kansen zien voor de aankomende weken. Nadat je met hen hebt gespard over hoe je marketing en sales dichterbij gaat brengen, bereid je alvast je afspraak van 's middags voor.

‘s Middags staat een interne afspraak met de Marketing & Business Strategist gepland, daarmee bespreek je de lopende zaken van de afgelopen week en denk je samen na over kansen. Hoe gaan we deze kansen vertalen naar de praktijk?

Na de afspraak ga je meteen aan de slag om ideeën verder uit te werken en tot uitvoering te brengen, waarbij je hulp krijgt van specialisten van onze digital marketing partners. van Aan het einde van de dag check je de resultaten van de lopende social media campagnes, check je de website performance in relatie tot de business doelstellingen en dan zit de eerste dag van jouw werkweek er al weer op!

What we ask

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd;
 • Je hebt enkele jaren actuele en relevante werkervaring als Digital Marketeer;
 • Je hebt een brede kennis van digital marketing (oa. SEO, SEA, Social, Analytics, E-Mailmarketing);
 • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (in ieder geval in het Nederlands en Engels en Duits is een pré);
 • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement;
 • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
 • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet;
 • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.


What we give

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische internationale werkomgeving met een prettige werksfeer en werk je nauw samen met een award winning agency. Je krijgt de kans om te werken in een rol waarbij het mogelijk is om impact te maken en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en hiervoor wordt dan ook voldoende ruimte geboden.

WisePeople

WisePeople is een community van digital masterminds zoals jij. Als koploper van het digitale denken help jij organisaties om echt een stap vooruit te zetten. Je bepaalt zelf in welke vorm je de meeste toegevoegde waarde levert, zowel ZZP of interim als vast. We bieden de ideale match tussen waar je nu staat, wat je wilt bereiken en hoe je er wilt komen. Want bedrijven groeien door de mensen die er werken. En mensen door de bedrijven waar ze werken. Via de community en de Adwise Academy blijf je jezelf continu ontwikkelen.

Life is a journey best traveled together.

Meer over WisePeople

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact met Sanne op

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact met Elke op

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise-fit?

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Sanne kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact