Solliciteer nu
menu

Designer

Almelo / contract.

  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Kleur jij graag buiten de lijntjes? Ben jij een initiatiefrijke aanpakker, die commercieel en creatief inzicht combineert bij het bedenken en ontwikkelen van visuele merk-identiteiten en campagne concepten? Dan ben jij de Designer waar wij naar op zoek zijn!

This is you

 • Jij bent een visuele denker;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een creatief bureau;
 • Je beschikt over een groot voorstellings- en inlevingsvermogen, wat je in staat stelt om tussen de regels door te lezen en opdrachten feilloos aan te voelen. Je bent enthousiast en staat bol van de ideeën;
 • Jouw ervaring zorgt ervoor dat je gemakkelijk je creatieve werk kan toelichten, en je opdrachtgevers en collega’s kan meenemen in jouw zienswijze.
Wij vinden persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk. Twijfel jij of je aan bovenstaande punten voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral doorlezen en verras ons!


De juiste personality is de basis voor succes!

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude
vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur
Dit vormt de basis voor nu én voor de toekomst.

What you'll be doing

Als Designer vertaal je de strategie of (visuele) identiteit van een opdrachtgever naar visuele toepassingen. Van de ontwikkeling van basisontwerpen tot aan het bedenken van campagneconcepten, online én offline, jouw rol als designer is afwisselend en vol variatie. Met jouw werk draag je bij aan de vooraf gestelde doelen, zoals het verbeteren van de naamsbekendheid, branding of het verhogen van online conversies (performance marketing).

Je bent onderdeel van het Brand & Experience team en draag je samen zorg voor de hoge kwaliteit creative content die er bij Adwise gecreëerd wordt. Als creatieve sparringpartner schakel je vaak met onze Art directors en Brand Strategists en zet je samen de lijnen uit, zodat concepten worden doorvertaald naar de middelenmix in het Studio team. In dit team zijn de skills als: Web- & UX-design, Motion Graphic design en Art work belegd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het briefen/ aansturen van Freelancers (fotografen, videografen, DTP-ers) en het bewaken van kwaliteit van de geproduceerde visuele content van jouw projecten.


Who you truly are

Jij hebt een eigen visie op design en kleurt graag buiten de lijntjes, binnen de kwaliteitseisen die je jezelf en anderen stelt. Je bent vakvolwassen en in staat heldere briefings en constructieve feedback te geven, om visueel werk van collega’s en klanten naar een hoger niveau te tillen.

Je bent in staat om je werk vooruit te plannen en kan presteren met de druk van deadlines. Je wordt blij van stijlen die kloppen en tevreden klanten. Je hebt een passie voor je vak. Jouw visie, concepten en ontwerpen zijn inspirerend, uitdagend en raak.

Je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Je weet wat er speelt in de markt, houdt innovaties nauwlettend in de gaten en deelt jouw ontdekkingen met het team. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor ons merk. We geven jou hier graag de ruimte voor.

Daarom word je minimaal 10% van jouw tijd vrij gepland om te kunnen besteden aan het opdoen van nieuwe kennis en het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.

Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring aan bureauzijde waardoor je op meerdere projecten en met verschillende belanghebbenden tegelijk kan schakelen. Daarnaast weet je jouw passie voor digital in te zetten bij het ontwikkelen of aanscherpen van nieuwe merken of omkleuren van bestaande merken (branding trajecten) in zowel online als offline omgevingen.

Belangrijker dan ervaring is talent. We zouden dan ook graag je creatieve portfolio zien. Voeg je deze toe bij je CV?

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Wendy

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Wendy

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Strategy, Brand & CX vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
 • Alle locaties
 • Dienstverband
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021