Solliciteer nu
menu

Content Marketeer

Overijssel / fulltime.

De digitale consument van vandaag bereik je alleen optimaal met digital-first marketing. Als digital marketing professional bij Adwise loop je voorop in alle disciplines en expertises binnen digital marketing. Je weet precies de doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content, waardoor geweldige ervaringen en onbreekbare klantrelaties ontstaan. En dat leidt bijna automatisch tot maximale groei op digitale doelstellingen.

Lees verder
  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Ben jij een ware tovenaar met woord en beeld? Weet jij precies de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep? Lees dan gauw verder, want we hebben een super gave uitdaging voor je klaarstaan.

How to make impact.

In deze veelzijdige functie werk je in-house bij onze opdrachtgever aan het activeren van de doelgroep met woord en beeld. Hiervoor creëer en implementeer je een overkoepelende contentstrategie, waarmee de juiste boodschap via relevante kanalen verspreidt. Alles met een slimme call to action of trigger; jij weet de juiste dingen te zeggen waarmee we de doelgroep interesseren en activeren.

Jij verzamelt in de organisatie kennis en expertise om content te maken die écht onderscheidend is. Zo help je onze opdrachtgever zich beter te profileren en op voorsprong te komen in hun markt. Jij weet unieke klantverhalen boven tafel te krijgen en op inspirerende wijze te presenteren. De content creatie neemt verschillende vormen aan, bijvoorbeeld blogs, social media berichten, webpagina’s, SEO teksten, advertenties en campagnes. Jij meet het succes van je uitingen, om deze nóg effectiever te kunnen maken.

What to do.

 • Het creëren en implementeren van een contentstrategie en -planning, gebaseerd op de marketing doelstellingen;
 • Originele en creatieve invalshoeken voor content bedenken en uitwerken;
 • Vertalen van content thema’s naar concrete uitingen via diverse kanalen, waaronder website, social media, e-mail en advertenties;
 • Schrijven van content en communicatie uitingen conform de brand tone of voice;
 • Visueel bewerken van jouw content in Photoshop, InDesign en Illustrator;
 • Bijhouden en analyseren van het resultaat van jouw uitingen en campagnes, om steeds iets slimmer en beter te worden.


“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”

Who are you?

 • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd, bijvoorbeeld op gebied van Communicatie, Marketing of Journalistiek;
 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring in communicatie en/of content creatie, of relevante ervaring opgedaan tijdens je studie;
 • Je bent communicatief vaardig (Nederlands moedertaal, daarnaast vloeiend Engels is een pré);
 • Je bent creatief, zelfstandig en niet bang om met nieuwe ideeën te komen;
 • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen binnen digital op de voet.

What we offer.

Bij WisePeople krijg je de unieke kans om regisseur te zijn over jouw carrière. Dat betekent dat we samen kijken welke organisatie en rol het beste bij jou past om jezelf maximaal te ontwikkelen. Dat kan bij één opdrachtgever of verschillende naast elkaar. Ben je ergens uitgegroeid of wil je je verbreden als professional? Dan creëren we met jou de volgende stap. Resultaat? Geen versnipperd CV en heel veel relevante ervaring waarmee je jezelf profileert als digital professional. Afhankelijk van jouw interesses kun je je specialiseren in één discipline of doorgroeien als generalist en/of manager.
Daarnaast bieden we je:

 • Salaris tussen de €2.200 en €2.800, afhankelijk van ervaring;
 • Een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor groei;
 • Samenwerking met het #1 digital agency van Nederland;
 • Plan en budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Community van vakgenoten voor sparring en leren van elkaar.

Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Meer over werken bij Adwise

Vloggen
Leuke peeps
Nog meer leuke peeps

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elina

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elina

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking. 

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021