Solliciteer nu
menu

Digital Marketing Traineeship april 2022

Almelo / fulltime.

  Wij bieden:
 • Baangarantie bij een topbedrijf in de regio
 • Je volgt kosteloos het traineeship ter waarde van € 5000,-
 • Meer dan 30 trainingen en certificaten
 • Een persoonlijke werkplek met laptop
 • Verse lunch, yoga, sportabonnement en feestjes


Beschik jij over de benodigde #passie voor digital marketing, heb jij de #brains om het verschil te maken en de juiste #attitude om altijd overal het maximale uit te halen? Dan is het Digital Marketing Traineeship van Adwise echt iets voor jou. Samen met partners als Facebook en Google stomen we jou in drie maanden klaar tot Digital Marketeer. Geef jouw carrière een kickstart!
 
Het eerstvolgende traineeship start op 4 april 2022.

Waarom een traineeship bij Adwise? 

Wij geloven in T-shaped marketeers. Professionals die zowel kennis hebben van één of meerdere expertisegebieden als van digital marketing in het algemeen. Zo ben je breed inzetbaar in het werkveld en kun je optimaal doorgroeien. Tijdens dit traineeship krijg je volop de mogelijkheid om binnen verschillende teams en specialismen mee te werken aan echte klantprojecten. Zo kom jij erachter waar jouw passie ligt in het digitale werkveld. Op die manier ontwikkel jij je in 12 weken tot volwaardig digital professional met alle kennis en vaardigheden om direct te starten als digital marketeer.

Hoe ziet ons traineeship eruit? 

Bij Adwise werken we altijd in sprints van twee weken en dit doen we ook tijdens het traineeship. Elke sprint staat er een ander domein centraal binnen digital marketing. Je volgt trainingen van onze award-winning specialisten die je meenemen in hun vakgebied. Daarna ga je meteen aan de slag met je opgedane kennis door het maken van echte praktijkopdrachten voor onze opdrachtgevers. Ook krijg je alle ruimte om aan te sluiten bij projecten binnen de organisatie die passen bij jouw interesses en skills. Of dat nou een brainstormsessie is over een merkstrategie of het uitvoeren van data analyses; er zijn elke dag gave uitdagingen om aan mee te werken.

Deze digital marketing domeinen komen sowieso langs:

 • Strategy (het vertalen van ambities naar de juiste inzet van digital marketing);
 • Digital advertising (o.a. Google Ads, Microsoft Advertising, Indeed advertising, Social advertising, Programmatic buying);
 • SEO (je leert hoe je vindbaar wordt op de juiste zoektermen);
 • Social Media (van inrichting van kanalen tot succesvolle en onderscheidende social campaigns);
 • Content & contentmarketing (hoe content en contentmarketing bijdragen aan digital succes);
 • Data & analytics (het meetbaar maken van platformen, dashboarding en het analyseren van gedrag en verbeterkansen);
 • Email marketing (van de creatie van mailings tot het bedenken en opzetten van geautomatiseerde flows);
 • UX & CRO (van de basisprincipes van UX en tot het verbeteren van het rendement van een website of webshop);
 • AI / Innovaties (ons innovatieteam werkt continu aan innovatieve cases zoals Alexa, Augmented Reality en voice search);
 • CMS & Techniek (inzicht krijgen in de meest gebruikte technische platformen die gebruikt worden voor de bouw van websites, webshops, portals en apps).


Na het traineeship 

Na de periode van 12 weken heb je kennis opgedaan van alle domeinen van digital marketing en heb je ontdekt waar jouw passie ligt. Je hebt je ontwikkeld als professional en je bent klaar om als digital marketeer aan de slag te gaan. De stap naar het digitale werkveld kun je op meerdere manieren maken:
Optie 1    Je gaat een inhouse team van één van onze opdrachtgevers versterken. Dit gebeurt in combinatie met ons persoonlijk ontwikkelprogramma.
Optie 2    Vanuit WisePeople ga je werken werk je aan projecten en services voor verschillende klanten en opdrachtgevers. Ook dit gebeurt in combinatie met ons persoonlijk ontwikkelprogramma.
Optie 3    Je gaat bij Adwise zelf aan de slag als er een passende vacature openstaat.

Wat moet je verder weten 
 • Het traineeship vindt plaats op het hoofdkantoor van Adwise in Almelo
 • Het betreft een fulltime (40 uur p/wk) traineeship ter waarde van €5000,-;
 • Het traineeship kost je niets! Sterker nog, naast een reiskostenvergoeding ontvang je tijdens dit traineeship een scholingsvergoeding van €500 per maand;
 • Wij betalen alle trainingen en certificaten;
 • Je laptop en werkplek worden uiteraard door Adwise gefaciliteerd.

Benieuwd wat de ervaringen zijn van trainees die jou voor gingen?
Lees hier hun ervaringen

You 

Wij bieden vier tot acht digital talents deze unieke kans om hun carrière in drie maanden een kickstart te geven. Voldoe jij aan het volgende profiel? 

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding;
 • Je hebt maximaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je houdt van hard werken, gezelligheid en van feestjes;
 • Je wilt graag een succesvolle carrière in digital marketing.

Solliciteer dan direct! Het eerstvolgende traineeship start op 4 april 2022! #workwithus

Shari

“Ik heb het digital marketing traineeship van Adwise gevolgd en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb in een periode van 3 maanden superveel geleerd. Het programma geeft veel ruimte voor ontwikkeling en als je je ergens verder in wil verdiepen dan krijg je die kans. Bij mij kwam tijdens de eerste gesprekken al aan het licht dat ik een voorliefde had voor SEO. Adwise heeft hier super op ingespeeld door mij gedurende het Traineeship ook mee te laten werken aan SEO werkzaamheden. Van alle pluspunten die ik kan bedenken zijn de mensen toch wel het hoogtepunt. Het zijn stuk voor stuk allemaal superaardige mensen met liefde en passie voor hun vak. Inmiddels werk ik dan ook met veel plezier als SEO marketeer bij Adwise.”

Shari Jalimsing Senior SEO Marketeer
Shari Jalimsing Senior SEO Marketeer

Marloes

“Het traineeship was precies de uitdaging waar ik naar op zoek was! Tijdens mijn bachelorstudie Communicatiewetenschap en de master Marketing Communication heb ik veelal theoretische kennis opgedaan van communicatie en marketing gerelateerde concepten en vraagstukken. Toch miste ik de praktische kant van het marketing perspectief. Het traineeship was voor mij de uitgelegen kans om deze praktische kennis op te doen en te ervaren hoe ik mijn theoretische kennis toe kan passen in de praktijk. Doordat het traineeship verschillende specialismen behandelt, heb ik goed inzicht gekregen in waar ik enthousiast van word en waar ik mij in mijn verdere loopbaan op wil gaan richten. En gelukkig heb ik de kans gekregen om mijn loopbaan voort te zetten bij Adwise, waar ik als fanatieke en enthousiaste junior aan de slag ben gegaan als Performance Manager!”

Marloes de Jong Performance Manager
Marloes de Jong Performance Manager

Jurre

“Tijdens het Digital Marketing Traineeship word je in een vogelvlucht langs de vele online middelen en kanalen meegenomen. Aan de hand van Adwise’s Digital Marketing Professionals leer je, vanuit zowel strategisch als specialistisch perspectief, meer over de customer journey van de consument en hoe je hier middels verschillende online middelen en kanalen optimaal op in kunt spelen. Doordat je actief mee mag werken aan uitdagende klantcases leer je ontdekken binnen welk expertisegebied jouw digital marketing passie ligt en krijg je alle vrijheid om jezelf hierin verder te ontwikkelen. Een super leerzame periode die er in mijn geval voor heeft gezorgd dat mijn passie voor online advertising alleen maar is versterkt en ik zelfs bij Adwise werkzaam kon blijven in de rol van Digital Advertising Marketeer. Dit traineeship biedt je dus in ieder geval enorm mooie kansen!”

Jurre Oosterwechel Head of Marketplaces
Jurre Oosterwechel Head of Marketplaces

Lotte

“Na mijn studie ‘Commerciële Economie’ ben ik aan de slag gegaan als marketeer bij een middelgrote organisatie. Al snel kwam ik erachter dat ik enthousiast werd van alles rondom het digitale marketing veld. Het traineeship ‘Digital Marketing van Adwise zag ik als dè kans om mij te ontwikkelen tot digital marketeer. Tijdens het traineeship heb ik in een korte periode kennis mogen maken met alle disciplines van het vak. De experts die hun kennis wilden over brengen, de inspirerende werkomgeving én de vrijheid om mee te werken aan echte opdrachten maakten het traineeship voor mij meer dan geslaagd!”

Lotte Holtkuile Corporate Marketeer
Lotte Holtkuile Corporate Marketeer
Adwise Digital Marketing traineeship

Hoe ziet je traineeship eruit?

12 weken in een notendop.

Bij Adwise werk je in sprints van twee weken. Elke sprint staan er één of twee van onderstaande domeinen centraal. In een sprint volg je meerdere trainingen en ga je individueel of samen werken aan praktijkopdrachten. Vervolgens sluit je de sprint af met een gezamenlijke review om je opdrachten te bespreken. Vanuit de organisatie komen daarnaast geregeld actuele klantopdrachten langs waar je aan kunt meewerken. Zo kom je er steeds meer achter wat jij leuk en minder leuk vindt.

Je hebt ondertussen intensief contact met je persoonlijke coach, Niels of Sanne. Via ontwikkelgesprekken ga je samen uitzoeken waar je interesses liggen binnen Digital Marketing. Waar wil je meer van leren? Waar ligt je kracht? En waar krijg je juist geen energie van? Op die manier wordt het voor jou steeds duidelijker welke functie past bij je ambities en kwaliteiten. Terwijl jij het traineeship volgt, gaan Sanne en Niels alvast op zoek naar passende vacatures voor jou bij Adwise of ergens anders in het werkveld. Zodat jij gegarandeerd na het traineeship een mooi baan krijgt.

Twaalf weken alleen maar hard werken? Natuurlijk niet! We organiseren niet voor niets vrijdagmiddagborrels, feestjes, bootcamps en yoga sessies. En als je tussendoor je hoofd wilt leegmaken ga je bijvoorbeeld even tafeltennissen, FIFA spelen of ontspannen in onze massagestoel. Zoek vooral de balans in je werkweek waarbij jij het meest productief bent.

Voor wie je opdrachten gaat maken?

merken zoals deze.

Heracles
Lucardi
HP
Saxion
Kees Smit
Rabobank
Atkins

Maak kennis met je trainers en coaches

Zij begeleiden jou van A tot Z.

Sanne Nijhof Manager WisePeople
Niels Hobert Account Director
Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Pauline van Miert Head of Display & Social advertising
Davey Stokkers Head of SEA / Senior digital advertising marketeer
Milou Grunder Senior Content & Social Marketeer
Shari Jalimsing Senior SEO marketeer
Joris Kroes Head of Performance Strategy / Senior Performance Strategist

Solliciteer hier

Voor het Digital Marketing Traineeship.

Meer weten? Neem contact op met Niels

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Niels

#1 Fullservice Digital Agency 2021