Solliciteer nu
menu

Art Director

Almelo / fulltime.

  Wij bieden:
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd


Kleur jij graag buiten de lijntjes? Ben jij een initiatiefrijke aanpakker, die commercieel en creatief inzicht combineert bij het bedenken en ontwikkelen van visuele merk-identiteiten en campagne concepten? Dan ben jij de Art Director waar wij naar op zoek zijn!

Wie jij bent

Jij bent een visuele denker, beschikt over een groot voorstellings- en inlevingsvermogen, wat je in staat stelt om tussen de regels door te lezen en opdrachtgevers feilloos aan te voelen. Je bent enthousiast en staat bol van de ideeën.

Jouw ervaring zorgt ervoor, dat je gemakkelijk je creatieve werk kan toelichten, en je opdrachtgevers en collega’s kan meenemen in jouw zienswijze.

Jij hebt een eigen visie op design en kleurt graag buiten de lijntjes, binnen de kwaliteitseisen die je jezelf en anderen stelt. Je bent vakvolwassen en in staat heldere briefings en constructieve feedback te geven, om visueel werk van collega’s en klanten naar een hoger niveau te tillen.

Je bent in staat om je werk vooruit te plannen en kan presteren met de druk van deadlines. Je wordt blij van stijlen die kloppen en tevreden klanten. Je hebt een passie voor je vak, jouw visie, concepten en ontwerpen zijn inspirerend, uitdagend en raak.

Wat jij gaat doen

Als Art director vertaal je de strategie of identiteit van een opdrachtgever, naar een originele visuele stijl, merkidentiteit of campagne concepten. Deze campagnes dragen bij aan de vooraf gestelde doelen, zoals bijvoorbeeld; het verbeteren van de naamsbekendheid, het imago van een merk (branding), of het verhogen van de omzet of online conversies (performance marketing).

Als Art director ben je onderdeel van de ‘Creative & Content Studio’ en draag je samen zorg voor hoge kwaliteit creative content die er bij Adwise gecreëerd wordt. Je bent verantwoordelijk voor de visualisatie en houdt je bezig met zowel het ontwerp van een visualisering tot en met de uiteindelijke uitvoering ervan.

Als creatieve sparringpartner schakel je vaak met onze Brand Strategists en zet je samen de lijnen uit, voordat concepten worden doorvertaald naar de middelenmix in het Studio team. In dit team zijn de skills als: Web- & UX-design, visual design en contentstrategie belegd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het briefen/ aansturen van freelancers (o.a. fotografen, videografen, DTP-ers) en het bewaken van de artistieke en esthetische kwaliteit van de geproduceerde visuele content van jouw projecten.

YOU 
Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou. Verder vragen we: 

 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring aan bureauzijde of in een dynamische omgeving, waarbij je op meerdere projecten en met verschillende belanghebbenden tegelijk kan schakelen;
 • We zoeken iemand met ervaring in het ontwikkelen of aanscherpen van nieuwe merken of omkleuren van bestaande merken (branding trajecten) in zowel online als offline omgevingen.

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een vaste werkplek;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Vers fruit
 • Dagelijks een vers bereide lunch;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & Mindfullness;
 • Gratis sportabonnement;
 • Digital Academy;
 • Opleidingsbudget;
 • Life coach.
Innovatietijd

Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Lees meer over werken bij Adwise

#workwithus!

Ben jij te omschrijven als gedreven, ambitieus en zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen)?

Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes!

Solliciteer nu op de vacature Art Director en #workwithus!

#workwithus

 • Fullservice digital agency;
 • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
 • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
 • We creëren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.

Hold on, we're not done yet!

Maar dat is niet alles. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Daarom doen wij er ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

 • Een uitgebreide onboarding;
 • Een inspirerende werkplek;
 • Digital Academy om jouw talenten te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
 • Budget voor aanschaf van een thuiswerkplek;
 • Volledige reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks een vers bereide lunch en vers fruit;
 • Avondmaaltijden service;
 • Yoga & bootcamp;
 • Fietsplan; 
 • Life coach.

Meer over werken bij Adwise

Innovatietijd
Om onze gezamenlijke en persoonlijke ambities te realiseren besteden we minimaal 10% van onze tijd aan (eigen) innovatieprojecten, zodat we samen continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Ook bezoeken we wereldwijd de meest inspirerende events en congressen.

Do we have a match? 

Solliciteer nu & #workwithus! Vul onderstaande gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen tien dagen ontvang je van ons een reactie terug, beloofd! 

Solliciteer nu

Op deze vacature.

Meer weten? Neem contact op met Elke

        

        
Voornaam
Achternaam
Ongeldig e-mailadres
Vul een geldig telefoonnummer in
Meer weten? Neem contact op met Elke

Hoe nu verder?

Solliciteren is één.

Solliciteer.

Nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op per telefoon of e-mail. Dan hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking.

Kennismaken. Is er een Adwise fit?

Tijdens het kennismakingsgesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Samen kijken we of er sprake is van de “Adwise-fit”. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek; van je hobby’s, ervaring tot nu toe, jouw ambities en verwachtingen tot aan de Adwise structuur en cultuur.

Vervolggesprek. Is er een functie-fit?

Hebben we samen vastgesteld dat de Adwise-fit aanwezig is, dan gaan we kijken naar de functie-fit. In dit vervolggesprek wordt dieper ingegaan op de (dagelijkse) werkzaamheden van de openstaande functie en de teamsamenstelling. Om samen te ontdekken of de functie goed bij jou en jouw kwaliteiten past, kan (afhankelijk van de functie) een persoonlijkheidstest of assessment onderdeel zijn van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Adwise!

Is naast de Adwise-fit óók de functie-fit aanwezig? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord? Dan heten we je welkom bij Adwise. Leuk dat je met ons komt werken!

Strategy, Brand & CX vacatures

Do something you love and make an impact.

 • Alle categorieën
 • Alle locaties
 • Dienstverband
Staat je vacature er niet tussen?

Maak je interesse om bij ons te werken kenbaar en doe een open sollicitatie

Open sollicitatie
Wil je geen vacature missen?

Meld je aan voor een job alert en blijf op de hoogte van onze vacatures

Job alert instellen

Meer weten?

Elke kan je alles vertellen.

Heb je een vraag over deze vacature? Wil je meer informatie? Of wil je weten welke andere vacatures we op korte termijn verwachten?

Contact

#1 Fullservice Digital Agency 2021