Adwise sleept drie European Search Awards in de wacht

De European Search Awards zetten excellentie in SEO, PPC, Digital & Content in Europa in de spotlights. Adwise was dit jaar genomineerd voor hun werk met United Retail, FixjeiPhone en Kees Smit Tuinmeubelen. Van de zes nominaties wist Adwise maar liefst drie in de wacht te slepen! 

European Search Award

Best local campaign

In de categorie ‘best local campaign’ heeft Adwise een award gewonnen voor de lokale advertising strategie van United Retail (de franchiseorganisatie die de formules Electro World en Witgoed Specialist exploiteert). Adwise creëerde een slimme lokale strategie om meer winkelbezoeken voor 320 franchisenemers te realiseren. Dit resulteerde in een totaaloplossing met een grote positieve impact voor alle franchisen.

Best use of Data

Naast de case van United Retail, heeft Adwise maar liefst twee awards gewonnen met cases van Kees Smit Tuinmeubelen. De eerste van de twee awards was in de categorie best use of data. In deze case is op innovatieve wijze data afkomstig uit winkels ingezet om online campagnes te optimaliseren. Adwise creëerde zo een optimale omnichannel beleving.

Beste mobile campaign

De laatste award was in de categorie ‘best mobile campaign’ en hangt nauw samen met de andere case van Kees Smit Tuinmeubelen. Adwise creërde voor Kees Smit Tuinmeubelen de online-campagnes op basis van de verzamelde data. Adwise creëerde zo een optimale omnichannel beleving.

 

Deel deze blog!

Wordt jouw vraagstuk een nieuwe award winning case?

Wordt jouw vraagstuk een nieuwe award winning case?

Spar vrijblijvend met een internetmarketing adviseur of specialist. 
We delen onze expertise graag met je!

Plan een kennismaking

Klanten over ons

Rene van Essen van SBM Bouw- en vastgoedmanagers

Net als in onze filosofie bekijkt Adwise het door de ogen van de eindgebruiker

Rene van Essen
SBM Bouw- en vastgoedmanagers
Review van SBM Bouw- en vastgoedmanagers over SBM Bouw- en vastgoedmanagers

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL