Digital marketing basisopleiding

De wereld verandert in sneltreinvaart richting digital. In iedere organisatie en functie krijg je er mee te maken. Wil jij jouw skills verrijken én aantrekkelijk zijn en blijven op de arbeidsmarkt? Volg dan nu (kosteloos) onze basisopleiding Digital marketing, in de meeste gevallen volledig vergoed. Meld je onderaan deze pagina vrijblijvend aan en wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal jij of je wilt deelnemen.

Digital marketing basisopleiding

Bestaat er nog een organisatie die niets doet met digital marketing? In iedere organisatie en functie liggen hier enorme kansen. Tijdens de digital marketing basisopleiding nemen wij je mee in alle facetten van dit vakgebied en vergroten wij jouw skills, zodat jij aantrekkelijk bent en blijft op de arbeidsmarkt. 

Voor wie?

Ben je op dit moment werkzaam bij een bedrijf en vraag jij je af of jouw baan over 10 jaar nog wel bestaat? Of vraag jij je af hoe je jouw toegevoegde waarde kan versterken zodat je een belangrijke speler bent en blijft? Of zit je op dit moment werkloos thuis en wil je graag aan nieuwe competenties werken waar veel behoefte aan is op de arbeidsmarkt? Dan is deze opleiding geschikt voor jou!

Heb je interesse? Meld je (onderaan deze pagina) vrijblijvend aan en wij onderzoeken voor jou of je in aanmerking komt voor vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal jij of je wilt deelnemen.

Inhoud van de opleiding

Tijdens de basisopleiding nemen wij je mee in alle disciplines van digital marketing. Het programma wordt opgedeeld in 10 lessen: 

 1. Introductie en ontwikkelingen online marketing
 2. Analyse met Google Analytics en dashboarding
 3. Concept en Content
 4. Online advertising
 5. Social Media
 6. Social Media en Display adverteren
 7. E-mailmarketing
 8. SEO optimalisatie
 9. User testing en conversieoptimalisatie
 10. Eigen ontwikkeling case + afsluiting

Studiemethode en begeleiding

De opleiding bestaat uit 10 bijeenkomsten van 4 uur (locatie Almelo). Adwise hecht grote waarde aan de kwaliteit van het onderwijs en werkt samen met Skillstree. Krijg les van professionals met ruime ervaring in het werkveld, die je van start tot eindstreep begeleiden. 

Na afronding

Ben je in bezit van een certificaat: Digital marketing basisopleiding. e-Academy professionals 35 PE punten toegekend.

Startdata en informatie

Startdata: 

 • Dinsdag 21 mei – avondsessie van 17:00 – 21:00 uur 
 • Donderdag 23 mei – middagsessie van 12:00 – 16:00 uur VOL!
 • Donderdag 6 juni - middagsessie van 12:00 - 16:00 uur 

Locatie:

Adwise - Your Digital Brain: Twentepoort West 10 - 7609 RD Almelo

Deelnamekosten:

De opleiding t.w.v. € 3.500 wordt in veel gevallen volledig vergoed. Meld je (onderaan deze pagina) vrijblijvend aan en wij onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding. Aan de hand daarvan bepaal jij of je wilt deelnemen.

Aanmelden voor vergoeding

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
Meer weten?

Meer weten?

Neem contact met mij op!

Contact

Klanten over ons

 Mitchel oude Nijhuis van Kees Smit Tuinmeubelen

Nu we het effect van online campagnes op onze fysieke winkels kunnen zien, hebben we keihard bewijs voor het échte rendement van o.a. Google AdWords.

Mitchel oude Nijhuis
Kees Smit Tuinmeubelen
Review van Kees Smit Tuinmeubelen over Kees Smit Tuinmeubelen

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL