Content Marketing training

Tegenwoordig kan bijna iedereen content creëren. Het bedenken van aantrekkelijke content is soms best een hele opgave, want waar moet je beginnen? Welke toon past bij je doelgroep? Hoe pak je dat nou echt goed aan? Ontdek het tijdens deze training!

Onder content verstaan we alle materialen die je kan publiceren. Dit materiaal kan geschreven tekst, beeld en geluid zijn. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, video’s, illustraties, infographics en motion graphics. Tijdens de training focussen we op het relevant en waardevol maken en inzetten van deze content, met als doel een specifieke doelgroep bereiken, binden en aanzetten tot interactie.

Wat leer je precies?

Tijdens de training leer je het verschil tussen de diverse soorten content en hoe je deze het beste in een content marketingstrategie kan inzetten. Daarnaast leer je hoe je het schrijven van webteksten goed aan moet pakken en hoe je het beste kunt beginnen. Je krijgt tips hoe je tot geschikte onderwerpen komt en ontdekt meer over de verschillende soorten en vormen waarin je content kan publiceren. Je leert door middel van praktijkvoorbeelden waar je teksten aan moeten voldoen, zodat ze geschikt zijn voor het internet, maar ook hoe je een artikel zoekmachinevriendelijk en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk op kan bouwen. 

Is deze training wat voor jou?

Deze training is geschikt voor je als je een content marketingstrategie wilt leren schrijven en toepassen, je nog niet zoveel ervaring hebt met content management en het schrijven van teksten voor het web of op het punt staat hieraan te beginnen.

Informatie

Datum:

donderdag 7 november 2019

Tijdstip: 09.00 - 12.00 uur
Locatie: Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
Groepsomvang: Minimaal 3 deelnemers
Maximaal 5 deelnemers
Deelnamekosten:

€ 295,- per deelnemer

Inclusief:
  • Intakemoment voor de training
  • Follow-up moment na de training

Schrijf je direct in!

 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  • 012-3456789
  •  *
  •  *
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .
Welke expertise wil jij opdoen?

Welke expertise wil jij opdoen?

We helpen je graag een keuze te maken uit ons bestaande trainingsaanbod.
Natuurlijk kunnen we je ook volledig op maat gaan trainen. 
Laat ons weten waar jij in wilt groeien!

Trainingsadvies aanvragen!

Klanten over ons

Meest succesvolle vroegboek campagne ooit

Oad
Review van Oad over Oad

Certificeringen

Samen succesvol business ambities realiseren
#FUN #Passie #TOONAANGEVENDE EXPERTISE ADWISE.NL