Clang specialist

En Partner van Clang.

Clang specialist

En Partner van Clang.

Het meest complete platform

platform voor e-mailmarketing en marketing automation.

Als partner van Clang werken we dagelijks aan marketing campagnes voor onze talloze opdrachtgevers. We vinden dat het succes van e‑mailmarketing zit hem in de campagnes die volledig zijn afgestemd op de customer journey. Of het nu gaat om een abandoned shoppingcart campagne, verjaardagscampagne of winactie, wij helpen je graag bij het meedenken en realiseren van jouw Clang Campagnes.

 

Clang partner

Adwise Clang Specialist
Met automation voorop lopen op e-mailgebied? We helpen je graag!

De Adwise services met Clang

Clang is het meest complete platform voor e-mailmarketing en marketing automation. Door middel van drag & drop is het heel eenvoudig om e-mails, e-mailcampagnes en verzendprofielen te creëren. In Clang zijn er vele authenticatietechnieken mogelijk om hoge deliverability-cijfers te garanderen. Clang heeft dan ook een gemiddelde deliverability van 99,77%. Door middel van koppelingen met externe systemen en diverse extensies zijn e-mailmarketeers in staat om het maximale resultaat te behalen. De resultaten van de e-mailcampagnes zijn live in te zien via Clang Analytics.

Onze Clang specialisten

Ontwikkelaars en content marketeers.

Elke Eijsink Email & Content Marketeer
Jasmijn Hemersma Head of Email / Senior Email Consultant
Michel Wester Digital Marketeer
Joost Groot Bruinderink Developer
Jeroen Severein Developer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    012-3456789
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .